Værtindegaver, der pynter i boligen

3 gode idéer til værtindegaver

Oprettet d. 

3 gode idéer til værtindegaver

 

Er du blevet inviteret til middag hos dine svigerforældre eller en god ven? Og vil du gerne have en gave med til værten eller værtinden, der har stået i køkkenet fra tidlig morgen til sen eftermiddag? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi har nemlig samlet 3 gode idéer til værtindegaver, du kan have med, når du tropper op til et hyggeligt arrangement, fødselsdag eller til middag hos venner og familie.

Det kan være en rigtig god idé at have en værtindegave med under armen, når du er blevet inviteret til fødselsdag, middag, kaffe og kage osv. Men hvad kan du egentlig give til din vært, værtinde eller parret, der står bag arrangementet? Svarene er mange og kommer i høj grad an på anledningen, og til hvem du vil give din gave. Du finder 3 gode idéer til værtindegaver lidt længere nede på siden! 

Hvad er en god værtindegave?

Der findes et hav af gode bud på værtindegaver til mænd såvel som kvinder og børn. Om du er på jagt efter en lille gave til din vært, værtinde eller deres børn, kan du derfor være sikker på, at der findes en værtindegave til anledningen.

Er du usikker på, om du bør have en værtindegave med til arrangementet? Så kan du læse med her, hvor du finder gode idéer til værtindegaver og tips til, hvornår du bør medbringe en værtindegave.  

Når du først har besluttet dig for, at du gerne vil have en værtindegave med til aftenens eller weekendens arrangement, bør du overveje, hvem det er, der skal have din værtindegave.

Vil du for eksempel give en værtindegave til din gode veninde, som har stået i køkkenet hele dagen? Eller du på jagt efter en god gave til værtparrets børn, som har hjulpet med at gøre rent og nu opholder sig artigt på deres værelse?

Du finder et hav af gode gaveidéer til børn såvel som voksne lige her!

Gavekurven er den oplagte værtindegave 

Har dine bedsteforældre, gode veninde eller kollega inviteret dig til middag, bålhygge eller en weekend i sommerhus? Så kan du være næsten sikker på, at gavekurven vil vække glæde hos værterne, når du tropper op ved deres hoveddør.

Kender du værten eller værterne godt, kan du fylde en flot kurv med alt fra søde sager til god kaffe, vin og lækre delikatesser.

Eller hvad med at finde en færdig gavekurv på nettet eller hos din nærmeste delikatesseforhandler? Din værtindegave vil med garanti falde i god jord!

Giv en sjov gadget i værtindegave 

Ved du, at aftenens vært er vild med at spille sjove spil, finde nye, bedre løsninger på hverdagens problemer eller blot har en plat humor? Så kan du med fordel gå på jagt efter en sjov gadget til værten, værtinden eller deres børn!

En sjov gadget – en god værtindegave – kan være alt fra et godt brætspil til en sjov øloplukker eller en gadget til udendørs brug, der vil gøre campinglivet en hel del bedre.

Værtindegaver, der pynter i boligen

Blomster er en klassiker, når du inviteres til frokost, formelle eller mindre formelle arrangement hos venner og familie – og det med god grund! En flot buket pynter i ethvert hjem. 

Når det er sagt, så er pyntegenstande til boligen et godt alternativ til blomsterne og en værtindegave, som med garanti vil imponere.

Vælg mellem alt fra sjove hoptimister til Kay Bojesen-figurer og flotte vaser alt afhængig af, hvem du vil give værtindegaven til og til hvilken anledning.

Når alt kommer til alt, er det vigtigt at huske på, at værtindegaven er et symbol på taknemmelighed. Det er derfor også tanken, der tæller, når du vil have en fin værtindegave med til ham eller hende.

Trustpilot