Day of the Dead Lady

Day of the Dead Lady

249,00 DKK

Baseret på 5 anmeldelser

Day of the Dead kjole Lady

Gå all-in og duk op til halloweenfesten iført denne luksuriøse Mexico-inspirerede brude kostume. Komplet  farverig Day Of The Dead kostume.

 

Anskaf dig det perfekte Day of the Dead-outfit og lad alle omkring dig stå målløse tilbage over for dit mystiske og farvestrålende udseende! Denne flotte dragt kombinerer hvide knogler med blonder, krummelurer og blomster. Dermed passer den fint til dig, som vil udklæde dig lidt mindre alvorligt end diverse mordere og zombier til halloweenfesten. Fuldend med en passende makeup og ingen vil kunne tage øjnene fra dig!

Day of the Dead-kostumet i en damemodel inkluderer en kjole, et slør og et par knæstrømper. Kjolen er en kort, ærmeløs model bestående af 3 lag i rød, gul og lyserød med farverige bånd og sorte flæser. Overdelen minder om et korset og har dekorative tryk forestillende ribben, et hjerte og blomster. Ved udskæringen sidder der 4 tekstilroser i forskellige farver og størrelser. Armbåndene er fremstillet af sorte blonder med røde satinbånd. De har elastikker på begge sider for at give den bedste pasform. Sløret er fremstillet af sorte blonder i forskellige længder. Det sidder på et plastdiadem, som også er udsmykket med 5 blomster i forskellige farver. Knæstrømperne er sorte, har bløde elastikker og tryk, der forestiller knogle, stilke og blomster. Sko og sminke indgår ikke. Supplér derfor gerne med noget lignende for at opnå et udseende som vist på billedet.
 

Flot kort skeletkjole med skørt i forskellige farver og længder. Ærmestykker, stort slør og over-knee strømper med print.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot