BANKO & LOTTERI

Banko & Lotteri 

Spiller i banko til julefrokkost eller er der behov for amerikansklotteri til afslutningsangementet i sportsklubben så er det her i denne kategori I finder hvad I har brug for. Hos Festbutikken kan du købe forskelligt tilbehør til bankospillet. Her finder du de hjælpemidler der er nødvendige til et bankospil. Vi har alt fra dækbrikker, bankoplader, og til jer der arrangerer bankospillet, opråbs brikker og kontroltavler træknigsposer til et fuld sæt tallotteri.

 

Køb amerikansklotteri, banko og andet tilbehør til spil i Emærket webbutik eller besøg vores butik i københavn.   


{{amount}}

Bingo - Banko

Det er utrolig sjovt at spille Banko og spillet har absolut ingen aldersgrænse. Alle kan deltage  i herlighederne. Vi har specialiseret os i at levere banko produkter til erhverv som privat, hvor du gennem denne kategori kan finde bingo banko plader i flere afskygninger.

 

Hvorfor spille Banko til fest eller julefrokost?

Det at spille bingo - banko er utrolig sjovt og underholdende og en social aktivitet alle kan deltage i. Hyg dig sammen med dine kolegaer, venner eller familie i alle aldersgrupper. Bingo - Banko er ikke bare super sjovt, det er også utrolig spændende når man lige står og mangler det sidste tal for at få en række eller bladen fuld.. Konkurrerer mod dine venner og bekendte, om at råbe det berømte råb "Banko!". Der er intet bedre end at stikke af med alle gevinsterne, om det er naturalier i form af en skinke, vin, eller diverse medbragte små sjove pakker til julefrokosten - Det betyder mindre , det er sjovt lige meget hvilken præmie der udloves.

 

Det er utrolig enkelt at spille Banko, og det tager derfor næsten ingen tid at lære. Efter få minutter deltager du på ligefod  med alle de andre  Bingo - Banko spillere.  Det er bestemt ikke uden grund at Bingo er blevet så utrolig populært, hvor der på verdensbasis er over 100 millioner aktive spillere. Utrolig mange foreninger og klubber tilbyder desuden Bingo Banko aftener, hvor overskuddet går til forskellige velgørende formål.