Giraf Melman Madagaskar - barn

Giraf Melman Madagaskar - barn

299,00 DKK

Ingen bedømmelse

Giraf Melman fra Madegraskar

Forvandl dig  med stor fart til giraffen Melman og forsøg at holde styr på dine fire udstyrelige ben med dette sjove kostume!

 

Melman er en af de sjoveste karakterer i Madagaskar, og han tror altid at han lider af en eller anden mystisk sygdom. De der brune pletter på halsen for eksempel, hvad sørensen er det en dødlig virus?

Madagaskar Giraffen Melman Børnekostume er et rummeligt og skønt jumpsuit som får dit barn til at se ud som Giraffen Melman. Dragten er girafmønstret med en hvid lynlås som løber over maven samt gule ærmer og ben. Ærmerne har fastsyede vanter som ligner sorte giraffødder, og benene har fastsyede, sorte skoovertræk med et elastisk bånd som fæstnes rundt om barnets sko eller strømper. Bagtil sidder en hale med en sort spids. Hætten er rummelig og har en elastik rundt om åbningen. På hætten sidder Melmans hoved med næsebor; runde, grønne øjne; en åben mund; udstikkende ører; bløde horn og en lang, smal frisure. Skoene på billederne medfølger ikke.

 

Fås i størrelserne Small (4-6 år) og Medium (7-9 år).

Zebraen Marty - Madagascar barn

 

Dragten er i sort/hvidt zebraprint og syet i et blødt og glansfuldt stof. Maven er hvid. Dragten er en Jumpsuit med lynlås. Tag til fest som Marty, og repræsenter Madagascar-slænget til næste udklædningsfest!

 

Kostumet passer til et barn på omkring 128cm

Trustpilot