Udsolgt
Propel kasket, multifarvet

Propel kasket, multifarvet

Udsolgt

Stykpris v/ 1 stk. 47,00 DKK

Stykpris v/ 30 stk. 35,25 DKK 47,00 DKK


Baseret på 25 anmeldelser

Model/Varenr.: 56bh649
Lagerstatus: Ikke på lager

Propel Kasket

Propelkasket er en utrolig cool kasket som får dig til at ligne Karlsson på taget! Kasketten er formet som en klassisk kasket i alle regnbuens farver. På toppen af kasketten sidder en flot lille propel som snurrer hvis du puffer til den

En propel kasket, også kendt som en propellerkasket, er en sjov og farverig rekvisit, der kan tilføje et legende og festligt element til dit outfit eller kostume. Den er inspireret af klassiske tegneserier og har en lille propelmontering på toppen af kasketten, der drejer rundt med vinden eller når du bevæger dig. En propel kasket kan have forskellige designs og farver. Den har normalt en justerbar rem bagpå, så den kan tilpasses til forskellige hovedstørrelser. Kasketten er ofte lavet af letvægtsmaterialer som stof eller skum, der gør den behagelig at have på. Denne type kasket er et sjovt valg til festlige begivenheder, festtemaer, karnevaler, eller bare når du ønsker at sprede glæde og bringe smil til mennesker omkring dig. Propelkasketten kan bruges af både børn og voksne, og den er især populær til børnefester og udklædningsarrangementer. Tag din propel kasket på, lad propellen snurre rundt, og vær klar til at tilføje et strejf af festlighed og sjov til enhver begivenhed. Skab uforglemmelige øjeblikke med dit legende og farverige look!

Kvalitets propel hat i rød, gul, grøn og blå

Lavet i 100 % polyester og er justerbar i størrelsen i nakken så den passer til netop dit hoved. Passer  større børn og voksne.


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot