Bestillingsvare
Float 100 mlL incl Pumpe (30 Balloner)

Float 100 mlL incl Pumpe (30 Balloner)

Bestillingsvare 8 -10 dage. Kontakt kundeservice@festbutikken.dk

59,00 DKK

Ingen bedømmelse

Få dine balloner til at svæve 25 gange længere

Katastrofe! Alle dine heliumfyldte latexballoner, som du har fyldt  i går, er nu landet på  gulvet i festlokalet, og de er helt flade!  Gæsterne kommer en efter en, og alle vender sig mod døren igen når de ser det kedelige ballonhav på gulvet. Og ensom græder du over de flade balloner der ødelægger alt. Bare alt. 

Rolig nu, det var bare et mareridt, for selvfølgelig havde du behandlet latexballonerne med Ultra Hi-Float før de blev fyldt med helium i går, og alle svæver stadig i luften, fine og herligt.

 

HiFLOAT er en flydende plastik opløsning, der anvendes i latex balloner, hvor den sprøjtes ind og tørrer indeni ballonen. Derved dannes en indre hinde, der får helium til at blive meget længere tid inde i ballonen. FLOAT får ballonerne til at svæve op til 25 gange længere, end en ubehandlet ballon! Også er det nemt. - husk at float skal fordeles overalt indeni ballonerne for at virke optimalt.

 

Denne indeholder nok til ca 30 balloner

 

 

Sådan gør du:


 1. Drej beholderens pumpe mod uret, for at låse den op. 

 2. Pump et par gange evt i en kop, til din gel kommer ud.

 3. Sæt din ballon på pumpens mundstykke - sørg for du skubber den godt ind, så du ikke får HI-Float på ballonens hals, men kun ned i bunden af ballonen. 

 4. Følg nedenstående retningslinjer for antal pump, du skal bruge:
  Ballon størrelse 23 cm = ½ tryk
  Ballon størrelse 28 cm = 1 tryk
  Ballon størrelse 35 cm = 2 tryk
  Ballon størrelse 41 cm = 3 tryk

 5. Klem fast om ballonens hals og gnid gelen rundt i ballonen, så du får et jævnt lag af HiFloat. 
  Hold ballonens hals opad, så du forhindrer gelen i, at glide ned i halsen. 

 6. Fyld din ballon op med helium, til den er pæreformet. Hvis den ikke svæver lige op i vejret, skal du fylde mere helium i, da HiFloat gelen tilføjer ekstra vægt til din ballon. 

 7. Bind en knude. Brug ikke snor eller en automatisk ballon lukker, da denne lukning ikke er tæt nok og din helium derfor vil sive ud! 

 8. Lad dine balloner forblive i stuetemperatur, da store temperatur udsving, får HiFloat hinden til, at krakelere og dermed mister du den lange svævetid.

 

 

 

Model/Varenr.: 8009113
Lagerstatus: Ikke på lager

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot