80ér ROCK STAR kostume CURVES

80ér ROCK STAR kostume CURVES

249,00 DKK

Ingen bedømmelse

80er kostume Rock Star plus size

Total 80ér Rock Star kostume til mænd med Lilla T-shirt med lyn, Neon grøn leopard vest med nitter, Neon farvet brille og 2 x bindebånd-et til panden og et til omkring låret. ( buks og paryk medfølger ej)

 

Med dette temmelig herlige og sprælske kostume kan du leve dine inderste og vildeste rockstjernedrømme ud til næste kostumefest! Gi den max gas som den vildeste og sygest rockstjerne som er kommet total ud af kontrol.  Denne dragt passer lige godt både til både fester med 80'er tema og rocktema.

 

Som følge af flere forskellige detaljer på kostumen kan du desuden individualliser dette kostume på præcis den måde du vil, eller bibeholde dragten præcis som den er. Vil du se nogle af de genstande  du kan tilføje dragten, så anbefaler vi at du kigger i vores øvrige sortiment af rock- og 80'er-ting. 80'er

 

Rockstjerne Plus-size Kostume inkluderer en lilla t-shirt med zebramønstret lyn på brystet, en leopardmønstret vest samt et par gule solbriller, en zebramønstret bandana og et matchende bånd til at binde rundt om benet. Halsbånd, bukser, paryk og sko medfølger ikke. Tilføj en paryk til dit køb for at fuldende dit look.

Fås i størrelserne: Large, X-Large og XX-Large.

Trustpilot