1 års Ballon dekoration i Lyserød

1 års Ballon dekoration i Lyserød

149,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 70gbn7-1-081
Lagerstatus: 5 stk. på lager
stk.

 

1 års ballon dekoration sæt i sølv og lyserød-rosa. Stor og flot ballon buket - dekoration med stort folie 1 tal i sølv og lyserøde-rosa balloner i forskellige størrelser. Ballon sættet indeholder hvad du skal bruge for at lave denne flotte dekoration, - dog anbefaler vi at man tilkøber en ballonpumpe. - indeholder samle-vejledning.

1års ballon buket - dekoration i lyserød

🌸Hvis du leder efter den perfekte måde at fejre din lille prinsesses første år, så er du kommet til det rette sted! Vores ballonbuket er en festlig og magisk tilføjelse til enhver piges første fødselsdagsfest🎈

Stoltheden i vores buket er det smukke store sølvfolie-tal 1, der troner højt og strålende. Det er som et lysende fyrtårn, der markerer det første år af din datters liv fyldt med kærlighed og eventyr!

Men det er ikke alt! Bunden af dette strålende 1-tal er en symfoni af balloner i bløde lyserøde og romantiske rosa farver. Disse balloner danser i glinser og spreder glæde og lykke til alle omkring sig!

Forestil dig synet af din lille prinsesse, omgivet af disse smukke balloner, mens hun ler og leger på sin store dag. Det er et øjeblik af ren magi, der vil blive husket og værdsat for evigt!

Så gør din datters første fødselsdag endnu mere speciel med en 1 Års Fødselsdags Ballonbuket. Forvent kærlighed, forvent latter, og forvent uforglemmelige minder, der varer livet ud! 🎀🎂


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot