HELIUM TIL BALLONER

Helium i engangsflasker

Skal  du holde en super flot fest så fyld op med vores smukke balloner med helium og få et super flot og festligt  resultat!. Vi har helium flasker indeholdende helium til alt fra 10 til 50 balloner så der er meget at vælge imellem. Heliumflaskerne er engangsflasker og kan afleveres på storskrald eller på genbrugsstationen. Du kan købe helium både i butikken eller online.

 

Vi anbefaler, at du bruger folieballoner eller talballoner til helium, fordi de holder  mindst 10 dage, mens almindelige latex balloner kan variere meget, men typisk omkring 6 - 8 timer.

 


{{amount}}

Helium flasken er lavet i et kraftigt plast engangsmateriale eller alimidelig alminium tank, så du slipper for at skulle betale pant og returnere den. Når flasken er tom, aflevere du blot flasken til den nærmeste genbrugsplads. (Da flasken kan være under tryk, må den ikke smides ud som almindelig skrald.)

Helium flasken leveres klar til brug - dette betyder, at du får alt hvad du skal bruge, for at fylde helium i dine balloner. 
Der medfølger en lille studs, der let skrues ned i helium flasken - placér en ballon på studsen og drej nu studsen helt i bund og derved åbner for en ventil, der fylder ballonen med helium.