FANGEDRAGTER

Fangedragt og Fange kostumer

Klæd dig ud som tyven, der er blevet pågrebet!  med den klassiske fangedragt med kugle om benet - perfekt til dig, der vil ligne en, der hører hjemme i fængslet, hvilket du  egentlig nok ikke ønsker... Men festen er det en sjov idé at være fange så mangler du bare at spille  Johnny Cash og folsom prison blues på anlæget
 
Du kan blive klædt ud som en meget farlig fange med de klassiske sorte og hvide striber eller måske som zombie fange. I denne kategori finder du mange forskellige modeller af fangedragter.  Fangedragter er altid blandt de mest populære kostumer til  Rusture og Karneval og sidste skole dag! Vil du være fange for en dag? så slå dig løs i denne kategori. I vores udvalg af fangedragter finder du kostumer både til kvinder, mænd og børn- så hele familien kan komme i fængsel eller den perfekte partner til politi kostumen.
 

Fange kostumer

Hvem husker ikke Lucky Luke og Dalton brøderne i deres stribede fange dragter- En populær udklædning er fange kosteumet, der fås stribet sort og hvid. I danske fængsler anvendes dragter og man er heller aldrig  blevet rullet i tjære og fjer på samme måde som i USA. De stribede fangedragter blev introduceret i USA i 1800-tallet. Det skulle være nemmere at identificere og opspore mulige undvegne fanger, og ligeledes skulle dragten symbolisere at fangerne havde overtrådt samfundets love. I middelalderen var striber forbundet med noget dårligt og negativt, og samfundets afvigere og udstødte blev derfor ofte portrætteret i stribet tøj. Mange steder blev striberne skiftet ud med orange dragter, som ses i film og serier. Nogen steder bærer fangerne almindeligt tøj, og i en del fængsler er striberne vendt tilbage eller farven på fangedragten er skiftet ud på grund af serier som Orange Is The New Black, der gør fangedragten til et modefænomen.

 

De orange dragter kan blandt andet ses i serien Orange is the New Black, der skildrer livet i et kvindefængsel i USA. Hovedpersonen er Piper, der skal afsone en etårig dom Hendes liv ændrer sig markant efter et par måneder, og hun lærer spillet i fængslet at kende.

 

Du er med sikkerhed klædt godt ud til kostumefesten, når du dukker op i en fangedragt. Så kan du  leve dig ind i rollen som en ægte farlig hårkogt forbryder, som er flygtet fra fængslet. Er du kvinde, mand eller barn så har vi kostumet, der passer perfekt til dig. Bliv en af de mest jagtede og farlige fanger i landet. Hop i en af de mange super flotte og seje dragter – her finder du både den frække og den tatoverede fange! 

 

Trustpilot