POLITI KOSTUMER

Politiuniformer og tilbehør

Skal du ud og fange farlige forbrydere? Hop i et af vores politikostumer og få vækket din indre politibetjent til live, så du kan fange og holde styr på røvere og banditter!

 

Vi har et stort udvalg af forskellige politiuniformer til både mænd og kvinder samt masser af forskelligt tilbehør, så du kan komme til at ligne en rigtig betjent. Her på siden finder du alt fra forskellige typer politihatte til politistave, håndjern og politiskilte. Uanset om du vil ligne en dansk betjent eller en af de ikoniske engelske bobbies, så har vi kostume og tilbehør, der får dig til at ligne den ægte vare.

Politikostumer til børn og voksne

Med vores brede udvalg af udklædningstøj kan både børn og voksne hive håndjernene frem og give festens øvrige deltagere beskeden "hænderne op, du er anholdt!". De voksne kan også lege FBI-agent eller kriminaltekniker for en dag, og skal du kunne holde styr på fangerne, kan du også købe en kæde med tilhørende kugle, så røverne ikke slipper fri. Både store og små kan altså finde seje og virkelighedstro politikostumer, så temafesten, fastelavnsarrangementet eller det årlige karneval kan nå helt nye højder.


{{amount}}