POLITI KOSTUMER

Politiuniformer og tilbehør

Skal du ud og fange farlige forbrydere? Hop i et af vores politikostumer og få vækket din indre politibetjent til live, så du kan fange og holde styr på røvere og banditter!

 

Vi har et stort udvalg af forskellige politiuniformer til både mænd og kvinder samt masser af forskelligt tilbehør, så du kan komme til at ligne en rigtig betjent. Her på siden finder du alt fra forskellige typer politihatte til politistave, håndjern og politiskilte. Uanset om du vil ligne en dansk betjent eller en af de ikoniske engelske bobbies, så har vi kostume og tilbehør, der får dig til at ligne den ægte vare.

Politikostumer til børn og voksne

Med vores brede udvalg af udklædningstøj kan både børn og voksne hive håndjernene frem og give festens øvrige deltagere beskeden "hænderne op, du er anholdt!". De voksne kan også lege FBI-agent eller kriminaltekniker for en dag, og skal du kunne holde styr på fangerne, kan du også købe en kæde med tilhørende kugle, så røverne ikke slipper fri. Både store og små kan altså finde seje og virkelighedstro politikostumer, så temafesten, fastelavnsarrangementet eller det årlige karneval kan nå helt nye højder.


{{amount}}

Politi kostume til børn og voksne

”Hænderne op” og ”Stop i lovens navn” Hvem elsker ikke at lege politi og røvere, og måske har du også altid gået og drømt om at fange hårdkogte kriminelle og luskede banditter? Vind total dine venners respekt med en super gennemført politiuniform. Det at hoppe i en uniform er en god måde at føle sig selv som en autoritet og der findes ikke en kostume med flere muligheder for sjov og ballade end en politibetjent.

 

”Kl er 23:10 og du er anholdt"  er blot en af de mange fraser, du skal nå at  fyre af i løbet af festen, når du klæder dig ud i en af vores flotte politiuniformer. Hold den fedeste temafest med politiuniformer og fangedragter. Sørg for at alle gæster kommer udklædt, og du får den sjoveste fest. Du finder et stort udvalg af kostumer, der gør det endnu sjovere at klæde sig ud og feste med kostumer. Om du så vil klædes ud som detektiv, klassisk politimand eller SWAT-agent,eller dirty cop så finder du kostumet lige her.

 

Politiets påklædning varierer fra land til land samt fra opgave til opgave, og i denne kategori finder du især uniformer, der er inspireret af britiske og NYPD, SWAT ellr FBI Kostume af amerikanske politiuniformer. Ydermere finder du kriminaltekniske uniformer og detektivuniformer, der fokuserer på at opklare mordmysterier. Politiets primære opgave er at opretholde lov og orden samt bekæmpe forbrydelser og kriminalitet. De er en udøvende magt, der efterforsker og forbygger for at øge trygheden. Gå på opdagelse i vores sortiment af politiuniformer og fuldend dit kostume som politi med noget fedt tilbehør som for eksempel et politiskilt, pistol, håndjern eller en af de mange andre typertilbehør, der passer til enten politi kostumet.