POLITI KOSTUMER

preload spinner

Politi kostume og politi udklædning

Skal du ud og fange farlige forbrydere? Hop i et af vores politi kostumer og få vækket din indre politibetjent til live, så du kan fange og holde styr på røvere og banditter! Vi har et stort udvalg af forskellige politikostumer til både mænd og kvinder samt masser af forskelligt politi udklædning og tilbehør, så du kan komme til at ligne en rigtig betjent. Her på siden finder du alt fra forskellige typer politihatte til politistave, håndjern og politiskilte. Uanset om du vil ligne en dansk betjent eller en af de ikoniske engelske bobbies eller en New York cop fra NYPD, så har vi et politi kostume politi udklædning og masser af tilbehør, der får dig til at ligne den ægte vare.

Politi kostume og Politi udklædning

Med vores brede udvalg af politi udklædning kan både børn og voksne hive håndjernene frem og give festens øvrige deltagere beskeden "hænderne op, du er anholdt!". De voksne kan også lege FBI-agent eller kriminalteknikker for en dag, og skal du kunne holde styr på fangerne, kan du også købe en kæde med tilhørende kugle, så røverne ikke slipper fri. Både store og små kan altså finde seje og virkelighedstro politikostumer, så temafesten, fastelavnsarrangementet eller det årlige karneval kan nå helt nye højder.

Politi kostume til børn og voksne

”Hænderne op” og ”Stop i lovens navn” Hvem elsker ikke at lege politi og røvere, og måske har du også altid gået og drømt om at fange hårdkogte kriminelle og luskede banditter? Vind total dine venners respekt med en super gennemført politiuniform. Det at hoppe i en uniform er en god måde at føle sig selv som en autoritet og der findes ikke en kostume med flere muligheder for sjov og ballade end en politibetjent. ”Kl. er 23:10 og du er anholdt"  er blot en af de mange fraser, du skal nå at  fyre af i løbet af festen, når du klæder dig ud i en af vores flotte politiuniformer. Hold den fedeste temafest med politiuniformer og fangedragter. Sørg for at alle gæster kommer udklædt, og du får den sjoveste fest. Du finder et stort udvalg af politi kostumer, der gør det endnu sjovere at klæde sig ud og feste med kostumer. Om du så vil klædes ud som detektiv, klassisk politimand eller SWAT-agent, eller dirty cop så finder du kostumet lige her. Politiets påklædning varierer fra land til land samt fra opgave til opgave, og i denne kategori finder du især uniformer, der er inspireret af britiske og NYPD, SWAT eller FBI Kostume af amerikanske politiuniformer. Ydermere finder du kriminaltekniske uniformer og detektivuniformer, der fokuserer på at opklare mordmysterier. Politiets primære opgave er at opretholde lov og orden samt bekæmpe forbrydelser og kriminalitet. De er en udøvende magt, der efterforsker og forbygger for at øge trygheden. Gå på opdagelse i vores sortiment af politiuniformer og fuldend dit kostume som politi med noget fedt tilbehør som for eksempel et politiskilt, pistol, håndjern eller en af de mange andre typer tilbehør, der passer til enten politi kostumet.

 

Både mænd, kvinder og børn kan være cool FBI agenter

En FBI agent er selvfølgelig noget tilbageholdende med at give fortrolige oplysninger videre. Du kan dog i et FBI agent kostume lege lidt med tanken om, hvem du tør dele oplysninger med under festen – det kan blive en overraskende og underholdende aften, ingen af gæsterne vil glemme. Hvis I er flere, der skal af sted til samme fest, så er det en sjov idé at komme flere FBI agenter i samme type kostume, og med lidt forberedelse kan I eventuelt få endnu en ven til at agere den eftersøgte, som agenterne er på udkig efter. For Kvinderne er det lidt af en all time favorit at være agent. Faktisk er FBI kostumer efterhånden mere hot  blandt kvinderne, end det er hos  mændene.

SWAT Agenter

SWAT er en forkortelse af ’Special Weapons And Tactics’- Dette er en  specialenhed inden for det amerikanske politi  som har en særlig uddannelse i at takle særdeles farlige situationer som gidseltagning, anti terror og andre opgaver hvor de kriminelle har våben. Det kan være opgave som at trænge ind og ’rense’ bygninger med farlige kriminelle eller at befri gidsler i situationer, hvor civile mennesker er holdt tilbage af kriminelle eller terrorister. SWAT kostumer er et godt valg, hvis du er manden eller kvinden, der har sat dig selv opgaven at sørge for de andre gæsters sikkerhed – og det er de helt sikkert taknemmelige for. Det karakteristiske SWAT kostume er med mørkeblå eller sort kampuniform, skudsikker vest, elefanthue og andet nyttigt udstyr, der skal beskytte betjenten i nærkamp mod forbrydere af enhver slags.

Trustpilot
Trustpilot