DYREMASKER

preload spinner

Dyremasker

Fuldend din udklædning med super detaljerede og vellignende dyremasker. Du kan komme til at ligne en hest, en and, en abe, en varulv eller en gnaven kat på bare få sekunder – og der er masker nok at vælge imellem. Du kan undersøge, opdage og udvikle dine dyriske sider med hjælp fra vores karakterfulde dyremasker. Hold Jungle fest som naturens egen skabninger Find et nyt kattedyr, lad ræven gennemgå din version af evolution. For en fuldkommen effekt tilbyder vi heldækkende hoved masker, og selvfølgelig kan du stadig trække vejret, når du bærer dem, da de nærmere minder om et andet lag hud end en decideret maske. Omdan dig til en futuristisk kat med vores teatermasker eller til en varulv, som kan få enhver vampyr til at flygte meget hurtigt. Undersøg dyreverden tættere på eller find frem til dit helt eget dyr i vores garderobe ved at mixe de mange dyre kostumer med en dyre maske.

Dyremasker til fest?

Vil du gerne klædes ud som et dyr? Vil du gerne være en mystisk og forførende kat eller en farlig dinosaurs? Skal du til Fastelavn eller Halloween og vil gerne brøle af gæsterne? Vi har mange sjove og flotte dyremasker her på siden. Nogle er helmasker af latex, mens andre kun dækker noget af ansigtet – f.eks. en snude. Find den maske, der passer bedst til dig. Det er altid sjovt at arrangere kostumefester, hvor gæsterne ankommer i de udklædninger, de selv synes er sjove og seje. Men det kan være endnu sjovere hvis man arrangere et fast tema inden festen, så alle befinder sig i præcis samme univers. Har du mod på en anderledes type temafest med udklædning end de traditionelle, så kan du roligt invitere til en temafest med dyr eller Zoo som tema. Det kan nemlig være umådeligt sjovt at se en hel Knuthenborg dyrepark af kødædere, planteædere, nuttede og farlige dyr i skøn forvirring. 

Dyremasker til Børn og Voksne

Dyremasker fås til både børn og voksne, men der kan være stor forskel på den virkning, maskerne har. Dyremasker til børn er ofte de lidt mere nuttede masker med dyr, som børnene kender fra tegneserier og film. Bare så de ikke bliver skræmte. Dyremasker til voksne kan derimod blive lidt mere morbide og nogle ligefrem uhyggelige. Det gode ved dyremasker er at du sagtens kan bære masken sammen med dit almindelige festtøj, hvis di ikke lige vil bruge en hel kostume. Det kan være en festlig gimmick at ankomme eksempelvis med en grise- heste- eller rottemaske sammen med et elegant kjolesæt eller stilet jakkesæt.

Trustpilot
Trustpilot