VAMPYR KOSTUMER

preload spinner

Vampyr Kostumer

Er du mere vild med blod end hvidløg og sover du gerne dagen væk evt. i en kiste. Så er et vampyr kostume nok lige dig. Se vores store udvalg af vampyr og Dracula kostumer til Halloween. Klæd dig i et vampyr kostume med store vampyr tænder fra Festbutikken og forvandle dig til en flagermus. Det mest kendte vampyr er nok Grev Dracula - Greven fra Transsylvanien. Men vampyrer findes i et utal af udgaver og næsten alle kulturer har deres egen udgaver af Dracula legenden. Vi har derfor samlet en lang række Vampyr kostumer og kapper i denne kategori - Vi har gotiske vampyrer, klassiske vampyr kostumer, elegante vampyr vampyr kostumer og naturligvis kostumet til dig der vil være en død vampyr! 

Køb uhyggeligt vampyr kostumer

Et vampyr kostume oser af stil og elegance - og vi ved, at det også vækker uhygge så hvad med at vælge et vampyrkostume til halloween. Du kan selv vælge, hvilken type vampyr, du ønsker at være for der er mange slags. Vi har de elegante, dramatiske, drabelige, skræmmende, sexede og endda smukke vampyr kostumer. Tage et hurtigt kig igennem hele vores udvalg og gå på opdagelse i de mange forskellige varianter. Vampyrer er væsner, der tidligere har været mennesker og som stadig ligner mennesker indtil mørket falder. De er blevet bidt af en anden vampyr og lever derfor nu af menneske blod indtil solen står op. Er du en meget privat person med hang til meget rødt oksekød? Spidse hjørnetænder og er måske lidt for bleg i hoved? Ja måske gemmer du i al hemmelig på en temmelig dyster side? Måske minder du utrolig meget om Grev Dracula eller en af de andre vampyrer fra filmene? Med et vampyr kostume bliver du klar til halloweenfesten med elegance, og du er sikker på at vække opsigt. Husk de spidse hjørnetænder og den lyse sminke. Find din dystre side frem og klæd dig ud som blodsugende vampyr.

Smink dig som vampyr med Ansigtsmaling

 

 

 

 

Vampyrer på film

Vampyrer er et af de mest mystiske og uhyggelige væsner, der findes. Der er et utal af fortællinger om vampyrer fra de seneste 100 år. Vampyren er et velkendt fænomen, der har været med i såvel gamle og nye fortællinger. Vampyren har fået et comeback de sidste 10-15 år, og de har set deres lys i et utal af film og serier på det seneste. Det uforklarlige og mystiske har altid draget os, og vores nysgerrighed gør vampyrer og uhygge populært. Du kender sikkert ”Buffy the Vampire Slayer” eller ”Twillight”, der handler om unge vampyrer samt problematikker og konflikter, der opstår når mennesker og vampyrer mødes. ”Twillight”-bøgerne og -filmene tog verden med storm. Fortællingen bygger på trekantsdrama, action og forelskelse. Det handler om den unge teenagepige Bella, der forelsker sig i vampyren Edward.

Grev Dracula kostume

Den mest kendte af alle vampyrer er Grev Dracula. Den faktiske Grev Dracula er en historisk person som endda idag betragtes som national helt helt i vor dages Romanien og er i historien kendt som pælespideren fra Transsylvanien. Er person der tog sig mindre kærligste af de invaderende tyrkiskke styrker ved at spide dem på pæle. Man har tidliger ment at denne greve havde dannet inspirationen for den mest kende Grev Dracula som er en fiktiv figur fra Bram Stokers roman ”Dracula” fra 1897. Fortællingen om Grev Dracula har inspireret et hav af forfattere og filmskabere siden hen. I Bram Stokers roman er Grev Dracula en transsylvansk vampyrgreve, der har overlevet i flere hundrede år ved at suge blod fra mennesker. I den oprindelige fortælling rejser han fra Transsylvanien til England, hvor han ender med at blive jagtet af professor Van Helsing. Romanen kombinerer dæmoniske elementer med historiske fakta og realistisk stil. Den har været udgangspunkt for intet mindre end 160 film et utal af teaterstykker og endda tegnefilm. Ønsker du at vække den transsylvanske Grev Dracula til live endnu en gang? Så skal du blot finde din indre mystisk og blodsugende  side frem og vælge en passende Grev Dracula udklædning.

Zombier

Day of the Dead Kostumer

 

Killer Clowns

Trustpilot
Trustpilot