SKÆG OG MOUSTACHE

preload spinner

SKÆG & MOUSTACHE

Listen med kendte mennesker, som i princippet er mere kendte for deres karakteristiske skæg og ansigtsbehåring snarere end deres gerninger i livet, er alenlang! Diktatorer såvel som videnskabsmænd, politikere og endda filmstjerner - alle har de haft et spektakulært skæg eller et  smart slikt moustache. Nogle har nærmest udviklet det til deres helt personlige brand. Ja og så har vi selvfølgelig Movember. 

Kulturen omkring ansigtshår har brug for sin helt egen kategori, som vi her på Festbutikken er fyldt med et væld af karakteristiske klassikere og nytænkende, kreative og små, skøre ansigtsbehåring. Bestil en pakke med flere forskellige typer moustacher, så du har et passende overskæg til enhver lejlighed - eller som en ekstra mulighed i baglommen, når du har brug for at fremdyrke et lidt mere autoritært look. Ellers kan du også finde de mere veltrimmede, stilfulde klassikere, der vil blive dit nye kendetegn. Eller måske ønsker du at gå til fest som en blanding af Charlie Chaplin og Julemanden? Intet problem! Alt, hvad du skal beslutte dig for, er, om det skal udføres med et twist - måske i form af neon farvet hår?  Festbutikken ønsker dig en god hår- og skægshopping!

Skal du være Charlie Chaplin, så høre der både skæg og stok til. I Festbutikken finder du begge dele, men vi har også mange andre skæg: Skæg til julemandskostumet, Bakkenbarter, fuldskæg, cykelstyr, fipskæg, mexikaner skæg, mustache mm. Skæg findes i mange kvaliteter og prisklasser. I Festbutikken finder du et bredt sortiment, så også du kan fuldende din udklædning. Nogle gange skal der ikke meget til en udklædning: Bliv French Man med et par sorte bukser, stribet t-shirt, baret samt en moustache. Og husk: Julemandsskæg har vi også i Juli måned, når Julemændenes kongres finder sted på Dyrehavsbakken.

Trustpilot
Trustpilot