FØDSELSDAG

preload spinner

Alt i pynt til børnefødselsdage og runde fødselsdage

Skal du arrangere runde fødselsdage eller børnefødselsdag, men mangler idéer til pynt og borddækning? Vi har et stort udvalg af pynt til alle fødselsdage, fra børnefødselsdag til 100 år samt tilhørende papkrus og -tallerkener med flere forskellige motiver eller tal. Vi har både sød og sjov pynt til pigefødselsdag med blandt andet prinsesser eller figurerne fra Frozen fødselsdag eller hvad med et Gurli Gris fødselsdagstema. Vi har også sej og cool pynt til drengefødselsdagen, så der kan pyntes op til sørøverfest eller måske med Spiderman fødselsdagstema, Starwars fødselsdagstema eller Paw Patroll fødselsdagstema, så er det her, Glem ikke helium og balloner til at pynte op med i dit barns ynglings farve. Festbutikken har også Danmarks største udvalg af Pinataer og andre spil til en fantastisk fødselsdag.

Sjove fødselsdagscitater

 • Mange fødselsdage er godt for dit helbred. Studier har vist at folk med mange fødselsdage lever længere.
 • Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke er gammel. Jeg er 25 plus fragt og moms.
 • Jo ældre du bliver, jo bedre bliver du! Bortset fra hvis du er er en banan.
 • Du er kun ung én gang livet, men du kan til gengæld være barnlig hele livet i gennem.
 • Tillykke med fødselsdagen. Husk på, at det aldrig er for sent at blive lige præcis det du gerne vil. Bortset fra hvis du vil være yngre, så er du på den!
 • Alderdom er slet ikke så slemt, når du overvejer alternativet!
 • Du har ikke fødselsdage. Du stiger bare et level op!
 • Indeni hver en gammel person, er en ung person, der tænker – hvad dælen gik der galt?
 • Den bedste måde at huske din kones fødselsdag på, er at glemme den en gang.
 • De siger at du mister din forstand når du bliver gammel. Men de siger ikke at du ikke vil savne den ret meget.
 • Jeg planlægger at leve for evigt. Så langt så godt!
 • Hvor gammel ville du være – hvis du ikke kendte din egen alder?
 • Nogle vil måske mene jeg er blevet gammel, men for mig er en gammel alder altid 10 år ældre end min!
 • Du ved du er ved at blive gammel når lysene på kagen koster mere end selve kagen!
 • De første 100 år er de sværeste!
 • Jeg blev opdraget til at respektere de ældre. Nu behøver jeg ikke respektere nogen!
 • Vær sød mod dine børn – de skal vælge dit plejehjem engang.

Fødselsdagsfest

Alle elsker en god fødselsdagsfest, for det er ensbetydende med en god fest blandt venner og familie. Både børn og voksne holder af at fejre fødselsdag. Man kan endda være så heldig at have en så stor omgangskreds af venner og familie, at der skal holdes mere end en enkelt fest – én fest for familien og én fest for vennerne en i klubben og måske en på arbejdet.  Det seje ved ens egen fødselsdag er, at man ofte selv kan bestemme indholdet i festen og hvor, hvordan og hvornår man ønsker at blive fejret. Foruden alle fødselsdagsgaverne, som man jo kan ønske sig på helt på forhånd og forhåbentlig får, hvis ellers ikke  ønskelisten er alen lang. Ja så fødselsdagsfesten er ens helt egen fra ende til anden.

Livets fødselsdagsfester fra første fødselsdag til 100 års fødselsdag

De fleste af os husker de bedste fødselsdage hele livet igennem, og sådan fortsætter det forhåbentlig år efter år med at udvikle sig videre fra børnefødselsdagene til ungdomsfesterne, måske et sweet sixteen eller 18års fødselsdagfest. Herefter 25 år og 30 års -for nogle peber fødselsdagsfest. Når man bliver helt voksen er det oftes de runde fødselsdage som er mest markante. Fælles er det at man gennem dem alle er midtpunkt for al virakken, mens pynt og indhold forandrer sig. Senere i livet er det måske ikke gaverne der trækker lige så meget som de gjorde da man var barn, men i stedet er det relationerne mellem de mennesker man har med at gøre, og har inviteret med til sin fest. Til en rigtig fødselsdag hører selvfølgelig fødselsdagspynt, I festbutikken har vi fødselsdagspynt til alle livets fødselsdagsfester fra den første fødselsdag til de 100 år. Se vores pynt igennem og mon ikke du kan finde den fødselsdags pynt du har stået og manglet. 

Flot Fødselsdagspynt

Hip hurra det min fødselsdag - Og det skal fejres med masser af kage, sjov, dejlige gæster. Og naturligvis skal pynten også være på plads. Festbutikken tilbyder alt fra sjove og flotte festlige artikler - til det mere enkle og ensfarvet pynt. Til en rigtig fødselsdag skal der selvfølgelig være en kage med masser af kagelys. Derfor tilbyder vi også lagkagelys i alle former og farver, der sætter prikken over i’et på enhver kage. Hvad enten du skal holde børnefødselsdag for alle klassens børn, eller om du vil fejre, at du selv fylder rundt, så er det en hyggelig anledning til at invitere venner og familie til en rar dag sammen. Pynt hjemmet eller festlokalet op med masser af balloner, flag og bordpynt og skab den helt rigtige stemning til festen. Se det store udvalg af fødselsdagspynt til alle fødselsdage fra 1. fødselsdag- til 100 års fødselsdag her og bliv inspireret til din næste fest. 

Trustpilot
Trustpilot