STAR WARS FØDSELSDAG

Star Wars Fødelsedag

Efter 30 år er Kraften blevet vækket. Det er tid til at fejre børne fødsalsdag med Star Wars fødselsdags tema så kraften kan samles igen. Planlægning af en Star Wars Wars fødselsdag, er et nemt projekt med dine Jedi mor's kræfter kombineret med vores Star Wars festartikler, bordpyn, invitationer og dekorationer og hvem ved måske en rigtig Darth Vader som serverer maden. Inviter alle dine stormtroopers og Jedi venner  til en galakse langt, langt væk med Star Wars invitationer. Når gæsterne er inviteret til din eventyrlige fest er det tid til at forvandle dit festlokale - og her hos Festbutikken har vi alt hvad du skal bruge af Star Wars dekorationer. Med super fservietter og paptallerkner er du godt på vej til at skabe et brag af en fest borddækning. Festdeltagere vil med garanti elske at føle sig som en ægte Jedi kriger for en dag. Dæk op til en Jedi-værdig fest med den helt nye Star Wars Final Battle engangsservice serie . Der findes både matchende Star Wars paptallerkenr, plastikkrus og servietter, hvilket gør dig 100% klar til at fodre nogle sultne Jedis. Disse runde paptallerkner er perfekte til servering af en super lækker Star Wars fødselsdagskage og vores engangsservice vil tillade dig at rydde op med lysets hastighed!

preload spinner

Star Wars pynt

Star Wars er utroligt populært blandt drenge og når der skal deles invitationer ud til en fødselsdagsfest er vores invitationer med Star Wars meget populærer. Alle vil glæde sig til børnefødselsdagen hvor der bliver pyntet op til den store StarWars fest. Du kan også købe en dørmåtte og nogle lyssværd, men du kan også være kreativ og selv lave pynt som stjerner af pap der hænger ned fra loftet eller eller et univers af planeter lavet med fx. frugter i forskellige størelser, der er mange sjove ideer til at holde en fantastisk Star Wars fest, det er kun fantasien der sætter grænser.

Star Wars fødselsdags tema

Alle kender Star Wars, og er med de senere års udvidelser af Star Wars universet, kun blevet endnu mere populære. Hvor det med de 3 første film var mere for et modent publikum, så er film 1,2 og 3 mere børnevenlige. Med alle de film der er planlagt så kommer der de næste år heller ikke til at mangle underholdning indenfor Star Wars universet. Derfor er der heller ikke noget at sige til at mange børn gerne vil have en fest der involverer de seje helte fra film og tegneserierne. Vi har prøvet at samle mange af de sjove idéer der er på nettet så du kan få en helt igennem god fødselsdag. Der er som altid en masse ting du skal have styr på inden du får besøg af alle barnets gæster. Når du så vælger at have et tema så gør det heller ikke noget der er lidt ekstra fest og farver, så børnene kan snakke om den seje fødselsdag længe efter. For forældrene så er det måske også nemmere at relatere sig til Star Wars universet da de fleste forældre sikkert selv har set flere af de 7+ film i universet. Og derfor kender noget mere til Star Wars end de måske kender til Minecraft eller Fothnight. Det kan endda være at du har læst bøgerne der startede det hele. Hvis du ikke kender til bøgerne i Star wars  universet, så er der overraskende mange der udspringer herfra. De mange reklamer og merchandise der har været fremme gennem årene gør at undertegnede i hvert fald har haft Star Wars legetøj da jeg var lille, og min egen søn også har det. Hans er dog af noget nyere dato, og indbefatter også computerspil til både iPad og PS3.

Mange kreative Star Wars muligheder

Går i all-in så er der også mange forskellige kostumer som du kan købe andet steds i vores web butik. Men enhver fest starter jo med at man skal invitere gæsterne, så for at få nogle idéer til forskellige invitationer, så kan du smutte forbi  her. Der finder du alt fra plakater til forskellige typer invitationer. De fleste er selvfølgelig med engelsk tekst, men det forhindrer dig ikke i at bruge dem alligevel. For de er gratis, og kvalitetsmæssigt på højde med dem der kan købes i butikkerne. Fødselsdagsbarnet kan selvfølgelig også tage imod sine gæster iklædt et smart star wars kostume. Vælger du at holde en fødselsdagsfest med et Star Wars tema, så er det altid godt at have lidt ekstra pynt. Er barnet allerede interesseret i Star Wars er der sikkert en god chance for at du kan finde et par lyssværd, noget Star Wars legetøj eller andet der kan bruges som dekoration til fødselsdagsfesten. Det er med til at give den helt rigtige atmosfære. Har du plakater, så skal de selvfølgelig hænges op på væggen. Til mad kan der passende serveres gulerods stave som orange lyssværd, eller laserstråler i form af karamel snører. Men hvis du går all-in, så kan du købe dig fattig med dekorationer, tallerkner, servietter og pynt i alle afskygninger. Jeg har endda set en dødsstjerne formet som en piñata, så det skorter ikke på noget du kan bruge pengene på. At holde en Star Wars fødselsdag er den glimrende måde at få børnenes tanker til at flyve mod det ydre rum. Jeg håber du har fået lidt inspiration til din mulige fødselsdagsfest med Star Wars tema

Lær at bage en Star Wars kage

Til fødselsdagen hører sig jo kage til. For at få den rette kage så er her en video med Star wars fødselsdagskage til at sørge for der ikke er nogen der glemmer festen lige med det samme. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, og en gang chokoladekage med glasur og Star Wars legetøj som pynt skal også nok være et hit hos børnene.

 

 

 

 

Trustpilot
Trustpilot