80er TØJ OG KOSTUMER

80er Fest og 80er Tøj

 

80´er fest ja, ja da. Det er muligt at Kim schumacher døde af AIDS, Tjernobyl sprang i luften, John Lennon og Oluf Palme blev skudt, men glem det og tænk på alle de fantastiske ting i 80´erne som Wham og ikke mindst sejlersko ! En 80’er fest skal man bestemt ikke ryste på hovedet af!

 

Hos Festbutikken finder du et kæmpe udvalg af flippede 80’er kostumer og tilbehør. Klæd dig ud som den styggeste punker, Puddel Rockeren med det største Europe-svensker garn. Hvad med et 80´er kostume som en af de kendte fra dette årti? måske Wham i Club Tropicana , Et Thriller Michael Jackson kostume, eller måske Duran Duran. Vil du bevæge dig ind i filmens verden så er Top gun med Tom Cruise måske sagen - eller du kan give den som BayWatch Pamela Andersson eller "The Hoff" eller måske noget helt tredje.

 

Skal du klædes ud til årets svedigste, sygeste og mest farverige 80'er fest? så klæd dig ud i et af vores flotte og vellignende 80'er kostumer ! Husk at give dit 80er kostume lidt mere krydderi ved hjælp af accessories fra vores flotte 80'er sortiment. 

 

 


80er Kostumer og 80er temafest

 

80'erne er godtnok ikke længere tid siden og mange af os stadig kan huske dem enda rimeligt klart. 80erne var en periode præget af MTV, Diverse Rock stjerner med langt hår, POP stjerner i glimmer jakker og teenage idoler som Take That. Så når der skal vælges kostumer og udklædning fra 80erne er det oftest i form af kostumer og udklædning der kendetegner én person mere en tiden og moden generelt. Til gengæld kan vi synge med på alle de store hits og vi husker filmene. Vi ved alle sammen hvordan et rigtigt svensker garn ser ud, hvordna man går en moon walk ala Michael Jackson og de flest af Arnold Schwarzenegger replikker i Terminator.  endda med den rigtige østriske accent "  I'll be back" . Hvem husker ikke Tom Cruise i Top Gun eller samme svinge med sprutflaskerne i Cocktail eller Madonna ihoppe ned af gaden videoen til Like a virgin eller "la isla bonita."  Du kan også give den max gas som i tidens helt store tv serie som BayWatch Pamela Andersson eller "The Hoff".

Trustpilot