FARVEDE KONTAKLINSER

preload spinner

Farvede kontaktlinser uden styrke

Ønsker du at ændre din øjenfarve? Farvede kontaktlinser yder en fantastisk transformation. Her i kategorien finder du et stort udvalg af fede farvede linser der kan bruges til Karneval, dit Halloween kostume osv. Disse flotte farvede linser, som efterhånden kan fås i alverdens afskygninger, er med til at gøre dit samlede kostume helt perfekt. Farvede linser er oplagte til Halloween, men kan også bruges til mange andre begivenheder. Så uanset om du skal være en ond dæmon eller en sød blåøjet fe eller måske en ond heks, så er farvede linser helt perfekte. Kontaktlinser med farve kan også findes i vores fysiske butikker hvis du vil studere dem nærmere.

Alle Farvede linse sælges som sæt med 2 stk. linser. Husk at læse den vedlagte brugsvejledning før brug. God fornøjelse med dine nye Farvede Linser fra Festbutikken. Bemærk Vi har enkelte 1-dags Farvede linser - andre kan  genanvendes i 3 måneder - andre nogle farvede linser helt op til et år. Husk at købe opbevaringsetui og rense væske, såfremt du ønsker at genbruge din Farvede linser.

Farvede linser i mange farver

Kontaktlinser var engang en erstatning for brillen for de personer, der foretrak ikke at bære de nogen gange lidt klodsede og ofte nedværdigende briller – sådan så nogle i hvert fald på brillen, mens andre intet havde imod at gå med briller i moderne design og tidstypiske farver og udformninger som man ligesom syntes symbolisererede klogskab og eller viden. 

Farvede Kontaktlinser uden styrke

I dag findes der hele kataloger af forskellige kontaktlinser, der ikke nødvendigvis skal have styrke som traditionelle briller eller kontaktlinser har, men som i stedet er af mere underholdene karakter. Til denne kategori hørehører farvede kontaktlinser til da de ingen styrke har overhoved. Kontaktlinser med farver i stedet for gennemsigtighed er en temmelig original måde at fuldføre din udklædning på. Den første generation af farvede kontaktlinser handlede om at ændre øjenfarven på personen, som derfor på den måde kunne få klare, blå øjne eller dybe brune øjne, hvis det passede til en særlig udklædning eller personlighed, som man eksempelvis i et kostume gerne ville ligne. Med den nyere generation af farver er også mønstre, illustrationer og efterligninger af dyreøjne som især katteøjne, drage øjne og det kan virkelig og i den grad ændre personligheden og skabe mystik og beundring over kostumet og de farvede øjenlinser. Hvad vil en vampyr ikke være uden sine smalle røde øjne der lyser op i mørke. Man kan også få helt farvede øjne så det skal illusionen om at det blot er et stort tomt sort hul bagved.

Det behøver dog ikke kun være i den uhyggelige eller imiterende ende af skalaen, for der findes også sjove påfund af farvede kontaktlinser, hvor man ser personer med for eksempel øl, flag, eller andre påfund, der gør personen festlig og fornøjelig i stedet for mystisk og lidt uhyggelig.

Trustpilot
Trustpilot