HALLOWEEN UDKLÆDNING

preload spinner

Halloween udklædning  til alle

Her finder du både hyggelige, uhyggelige og ulækker uhyggelige udklædning i form af kostumer og masker til både børn og voksne! Der kan gøre netop din Halloween til den mest uforglemmelige aften længe. Festbutikken har Heksekostumer, Troldmænd, Zombie kostume, Døden, Skelet dragter, Monstre, vampy udklædning og selvfølgelig Killer Klovne samt meget meget mere. Skal du være klædt ud til Halloween skal du ikke snyde dig selv for at checke kostumerne i denne kategori ud. Udklædning til Halloween er måske den mest omfattende kategori og vi har samlet mere end 300 forskellige Halloween kostumer og halloween Masker  - så selvfølgelig er netop dit Halloween kostumet lige her?

Halloween udklædning

I Festbutikken elsker vi Halloween og vi elsker udklædning til alle slags fester ikke kun kostumer men også udklædning i form af  spidseheksehatte og krogede næser, djævlehorn og ulækre kunstige sår. For ikke at glemme skeletmasker, klovnemasker, FX sminke og alle de andre former for udklædningsgenstande & tilbehør der skal til for at du kan lave dit eget Halloween outfit eller sætte prikken over i’et på den færdigtkøbte Halloweenudklædning.

Skab dig egen helt unikke Halloweenudklædning

Hvis du har tid og overskud er det ikke så svært at skabe dit egen helt unikke Halloween kostume. Når du har bestemt dig for hvilke karaktér du skal være kan du købe netop det kostume og de genstande og effekter du skal bruge. Du kan eventuelt tage udgangspunkt i hvem karakteren var før de gik bort og så købe kostumet og pynte det med teaterblod og sminke for at udgøre sår. Du kan også tilføre et par farvede kontaktlinser for at få de helt rigtige øjne. Iklæder du dig også en paryk vil vi garantere at du ikke bliver til at kende. Tag tøjet på og kravl rundt på jorden til tøjet er godt og grundigt beskidt. Klip eller riv lidt i tøjet og sprøjt det så til med mere kunstigt blod og hurtigt har du en både unik og autentisk Halloween udklædning.

Køb alle former for Halloween udklædning her !!

Hos Festbutikken  tør vi godt sige at vi har et kæmpe udvalg af Halloween udklædning og tilbehør. I denne kategori har vi opdelt dem efter forskellige typer af halloween skabninger. Der er skeletter, vampyrer, zombier om mange forskellige hekse, monstre og djævle.

Halloween Kostumer voksne

Spred skræk og gru med flotte halloween kostumer til voksne. De senere år er en ny tradition med at fejre halloween bredt sig fra USA til det meste af landet. Med halloween fejrer man de døde, og det er en dag med blodige halloween kostumer som, vraltende zombier og hekse og uhyggelige græskarhoveder ude foran hoveddøren. Ved de senere års Halloween har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter Halloween kostumer til voksne, som i den grad har taget den nye tradition til sig. Det skyldes måske især den enorme popularitet, som de senere års zombie- og vampyrfilm har haft, og det er også et fænomen, man kan se i vores udvalg af halloween kostumer til voksne. Halloween kostumer voksne er en fest for de kreative, der med få midler kan få selv det sødeste ansigt til at ligne en forpint ’levende død’, og som nu hvileløst vandrer rundt i gaderne. Dit Halloween udklædning voksen kan naturligvis også bruges til skræk temafester og lignende. Any velkommen til vores kategori for halloween kostume voksen.

Find et uhyggelig halloween kostume Voksen

Hos Festbutikken har vi halloween kostumer til voksne mænd og kvinder, så der er ingen undskyldning for ikke at tage med børnene ud at rasle "Trick or treat". Spred masser af skræk og uhygge i et af vores mange total gennemførte halloween kostumer, der sparker den skræmmende højtid i gang. Klæd dig ud et af vores skrækindjagende kostumer og bliv klar til at skræmme naboen, familien eller vennerne. Uanset hvad du leder efter, så finde det her. Vores udvalg spænder vidt og bredt, og faktisk har vi over 500 uhyggelige halloween kostumer til voksne kvinder og mænd. Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg i vores kategorier af vampyrerzombier, hekse, djævle og spøgelser. Der er altså ingen undskyldning for ikke at være godt og skræmmende klædt på når mørket sænker sig, er det tid til uhygge og gys. Festbutikken har Københavns største udvalg af uhyggelige, bloddryppende og grufulde halloween kostumer og alle vores udklædninger kan leveres fra dag til dag eller se og prøves i vores butikker. I vores sortiment finder du alle de populære udklædninger og dragter i et utal af udgaver og til en pris hvor alle kan være med. Festbutikken er med på beatet. Der er altid et stort og nyt udvalg hos os. År efter år tilbyder vi et stort antal af nye gruopvækkende Halloween kostumer, der er eksperimenterede og anderledes. Du slipper nok ikke for raslende børn, der råber ”Slik eller ballade” Det bliver endnu sjovere, hvis du åbner døren i et skræmmende kostume og åbner en gammel udhulet bog med slik eller har en skræmmende skål. Særligt i USA gør de voksne rigtigt meget ud af den samlede oplevelse, og derfor hopper de i gennemførte halloween kostumer, mens huset, vindueskarme og forhaver er fyldt med uhyggelige løjer. Denne trend indtager også Danmark, og år efter år vokser halloween. Den voksende tradition betyder selvfølgelig, at vi får et større og større udvalg. Det handler jo om at gøre andre forskrækkede på en sjov, kærlig og selvfølgelig anderledes måde.

Hvorfor uhyggelig kostumer til halloween?

De uhyggelige udklædninger stammer fra den keltiske tradition kaldet Samhain. Kelterne mente, at der på Samhain-dagen var særlig kort afstand mellem de levendes og de dødes verden. Oprindeligt var kostumer ikke en del af traditionen, men man pyntede med knogler og lignende for at gøre de døde bedre tilpasse. Hen mod 1800-tallet blev det mere og mere almindeligt at først voksne og senere børn klædte sig ud som mystiske, uhyggeligt og overnaturlige væsner til efterårets mest frygtindgydende højtid. Tanken var, at man ved at iføre sig uhyggelig udklædning kunne skræmme de onde ånder væk ved selv at være uhyggeligt udklædt. Når spøgelserne og ånderne så folk i uhyggelige kostumer blev de altså skræmt direkte tilbage i graven eller hvor de nu hørte hjemme. Med tiden har halloween kostumerne udviklet sig, og udvalget er vokset eksploderet. Derfor kan du stort set blive udklædt som lige præcis det, som du ønsker. Fra monsteret fra dit værste mareridt til en af de mange filmkarakterer, der er kendt fra horror-film som Fredag den 13 eller IT. En del vælger heldækkende dragter og uhyggelige masker. Halloween er nemlig blevet den største kostumehøjtider i Danmark, og et flot og uhyggeligt Halloween kostume er med til at gøre det sjovt. Halloween omfavner både børn og voksne i alle aldre, hvilket er en af hoved grundene til højtidens popularitet. De fleste elsker et godt gys, og til Halloween får barnlige sjæle lov til at lave ballade og skræmme for sjov.

Trustpilot
Trustpilot