HALLOWEEN UDKLÆDNING

Halloween udklædning  til alle

Her finder du både hyggelige, uhyggelige og ulækker uhyggelige udklædning i form af kostumer og masker til både børn og voksne! Der kan gøre netop din Halloween til den mest uforglemmelige aften længe. Festbutikken har Heksekostumer, Troldmænd, Zombie kostume, Døden, Skelet dragter, Monstre, vampy udklædning og selvfølgelig Killer Klovne samt meget meget mere. Skal du være klædt ud til Halloween skal du ikke snyde dig selv for at checke kostumerne i denne kategori ud. Udklædning til Halloween er måske den mest omfattende kategori og vi har samlet mere end 300 forskellige Halloween kostumer og halloween Masker  - så selvfølgelig er netop dit Halloween kostumet lige her?

preload spinner

Halloween udklædning

I Festbutikken elsker vi Halloween og vi elsker udklædning til alle slags fester ikke kun kostumer men også udklædning i form af  spidseheksehatte og krogede næser, djævlehorn og ulækre kunstige sår. For ikke at glemme skeletmasker, klovnemasker, FX sminke og alle de andre former for udklædningsgenstande & tilbehør der skal til for at du kan lave dit eget Halloween outfit eller sætte prikken over i’et på den færdigtkøbte Halloweenudklædning.

Skab dig egen helt unikke Halloweenudklædning

Hvis du har tid og overskud er det ikke så svært at skabe dit egen helt unikke Halloween kostume. Når du har bestemt dig for hvilke karaktér du skal være kan du købe netop det kostume og de genstande og effekter du skal bruge. Du kan eventuelt tage udgangspunkt i hvem karekteren var før de gik bort og så købe kostumet og pynte det med teaterblod og sminke for at udgøre sår. Du kan også tilføre et par farvede kontaktlinser for at få de helt rigtige øjne. Iklær du dig også en paryk vil vi garentere at du ikke bliver til at kende.Tag tøjet på og kravl rundt på jorden til tøjet er godt og grundigt beskidt. Klip eller riv lidt i tøjet og sprøjt det så til med mere kunstigt blod og hurtigt har du en både unik og autentisk Halloween udklædning.

Køb alle former for Halloween udklædning her !!

Hos Festbutikken  tør vi godt sige at vi har et kæmpe udvalg af Halloween udklædning og tilbehør. I denne kategori har vi opdelt dem efter forskellige typer af hallowen skabninger. Der er skeletter, vampyre, zombier om mange forskellige hekse, monstre og djævle.

Trustpilot
Trustpilot