SKELET KOSTUMER

SKELETKOSTUMER

Rejs dig fra graven og skab skræk og rædsel blandt familie og venner til Halloween i en af Festbutikkens uhyggelige Skelet Kostume og udklædning. Er det Halloween og tid til at anskaffe sig det mest ulækre kostume gennem tiderne? Glem hekse kostumer, djævle og vampyrer i år er det  skeletkostumernes år. Ved du, hvorfor skeletter er det mest ulækre på denne jord? Jo, det er slet ikke meningen, at man skal kunne se skelettet. Vi har alle sammen skeletter, men hvis det bliver synligt, er noget ravruskende galt. Findes der noget mere uhyggeligt  end netop dét?


Her i kategorien finder du skeletkostumer i diverse designs. Vil du bære en skeletkjole eller en traditionel heldragt som skellet? Vil du skabe et sjovt twist på din dragt så se nogle af vores selvæysende skelletdragter Festbutkken forhandler naturligvis også skeletkostumer til børn


SMINK DIG SOM ET UHYGGELIGT SKELET

 

 

Halloween skeletterkostumer

Skal du bruge et skelet kostume til Halloween så er du kommet til det rette sted. Vi har mange forskellige former for skeletter og næsten uanset om du er dreng, pige, mand eller kvinde har vi skeltkostumer i den rigtige størrelse. Brugen af skeletkostumer kan spores helt tilbage til Samhain, der var stamfader til vores Halloween. Brugen af skeletter, kranier og knogler både som kostumer og som pynt er desuden blevet forstærket af den Mexicanske Dias de Muertos (de dødes dag) som også bidrager væsentligt til den mordene Halloween kultur. VI har oprettet en speciel katigori om dette. På de dødes dag pyntede Mexicanerne nemlig op med blandt andet skeletter og skelet-rester for at de afdøde skulle føle sig hjemme når de kom på besøg. Formålet var at skabe en ”kirkegårds stemning” så de døde følte sig godt tilpas hos de levende.

 

Zombier

Vampyrer

Killer Clowns

Djævel Kostumer

Trustpilot