SERVIETTER

preload spinner

Festlige servietter i god kvalitet

Hos Festbutikken kan du købe ensfarvede servietter i mere end 20 forskellige farver samt et utal af mønstrede servietter. Vi har både papir middags-, frokost- og kaffeservietter i sortimentet - og derudover fører vi også de populære stoflign. Linclass servietter. Denne type servietter er mere stofagtige og tykkere, og derfor også mere holdbare end normale papirservietter. Skal du bruge servietter til en af livets mange fester, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos os kan du købe servietter og andre festartikler online med hurtig levering. Tryk på den type servietter, du har brug for og bestil med det samme, så har du servietterne inden for få dage! Når der skal være fest på arbejde, i daginstitutionen, på skolen, på ungdomsuddannelsen eller måske hjemme. Så er der altid én vigtig detalje der skal på plads og det er servietter! Uden servietter og en dug ingen ordentlig fest – og det gælder både til fest for voksne, for børn eller en blanding af dem alle. Derhjemme er det jo sjældent, at vi bruger servietter i festlige farver, eller kommer en flot dug på bordet, når der skal serveres  hel almindelig aftensmad. Her bruger vi køkkenrulle eller et fast stykke stof eller lignende. Derfor skal der selvfølgelig også være noget særligt ved borddækningen, når derskal være fest – lige fra fødselsdagsfest, til julbordet til nytårsfesten.  Der findes ikke det tema eller farvekombination, man ikke kan finde servietter til, der passer nøjagtigt til lejligheden. Fra de ensfarvede og elegante servietter til de mere børnevenlige eller pang-farvede med fantastiske mønstre. Vælg derfor de servietter med omhu, der passer til den fest, du skal holde for barnet eller for vennerne, for det betaler sig og giver arrangementet den sidste detalje, så alt passer sammen fra pynt til dug og servietter.

Servietter til alle typer fester

Vi forhandler servietter med motiver til alt fra:

  • Babyshower
  • Barnedåb
  • Børnefødselsdag
  • Konfirmation
  • Halloween
  • Jul
  • Mexicansk temafest
  • VIP tema, Disney m.m.

Du finder rigtig mange af vores servietter her på hjemmesiden og kan købe dem online. Vi har dog også rigtig mange servietter i vores festbutik på Frederiksberg. Lægger du vejen forbi vores butik, kan du samtidigt få tips med på vejen til dækning af det perfekte festbord.

Fold dine servietter på en anderledes måde

Servietter kan foldes på rigtig mange forskellige måder, og en serviet foldet på en anderledes måde end man er vant til at se kan give et samtaleemne under middagen. Lær at lave forskellige servietfoldninger her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot
Trustpilot