PRIDE

Kostumer til Copenhagen Pride

Skal du bruge kostumer, boa eller udklædning til Pride paraden har vi samlet en del i denne kategori. Vi har masser af pink boa, mulifarvet kasketter og tutuskørter. 

 

Copenhagen Pride er Danmark største årlige Human Rights Festival, fokuseret på LGBT spørgsmål. Den afholdes  hvert år i august i København. En farverig og festlig lejlighed, det kombinerer politiske spørgsmål med koncerter, film og en parade. Omdrejningspunktet er Rådhuspladsen i byens centrum. Festivalen åbner normalt torsdag i Pride Week, og  kulminere lørdag med en parade som går fra Frederiksberg Rådhus lige ved Festbutikken  til Rådhuspladsen. Ca 20.000 mennesker deltager i paraden og op til 120.000 mennesker er ude i gaderne for at opleve paraden. 

 


Copenhagen Pride hvorvår?

Copenhagen Pride er en LGBT-festival, der afholdes hvert år i august i København. Festivalen åbner normalt om tirsdagen i Prideugen, og kulminerer om lørdagen med en parade. Paraden går fra Festbutikken's hoveddør ved Frederiksberg Rådhus til Københavns Rådhusplads og markerer afslutningen af festivalen

Pride optog og Pride Pynt

Priden er det farverige optog der med alle regnbuens farver fejrer mangfoldighed og personlige interesser. Hos Festbuutikken  går vi ind for ligestilling og lækre fester, så derfor har vi lavet en kategori med vores mest farverige produkter, som du kan tage på til en prideoptoget eller til pride festival. Der er ikke sparet på farverne, stilen eller kvaliteten, så du kan nemt finde dit kostume lige her. Om du har planer om at score eller bare have en sjov dag, så finder du tøjet, parykken eller tilbehøret lige her.

 

 

Trustpilot