PRIDE

Kostumer til Copenhagen Pride

Velkommen til vores Pride tema i alle regnbuens farver. Her I Pride tema finder du både Pride pynt samt regnbuefarvede ting til pride outfittet, så du nemt og hurtigt kan blive klar til Copenhagen Pride Week samt sommerens øvrige Pride arrangementer.  Er du med i Pride paraden så har vi samlet en del regnbuefarvet pynt i denne kategori. Skal du bruge kostumer, boa eller udklædning til copenhagen så er det her. Vi har masser af pink boa, mulifarvet kasketter og tutuskørter. Har du brug for at pifte dit outfit op til Pride Parade, finder du her i shoppen både hat, tattoveringer, slips, solbriller og pins i alle regnbuens farver. Du kan vælge et mere nedtonet outfit ved blot at iføre dig én af tingene eller gå all-in. I vores sortimentet finder du naturligvis de obligatoriske Regnbue flag i flere størrelser Det lille Pride flag på pind er perfekt til dig, der besøger optoget som tilskuer, mens det store regnbue flag er perfekt til eks. at hænge i vognen, hvis du skal deltage i selve optoget.

preload spinner

Copenhagen Pride hvornår?

Copenhagen Pride er Danmark største årlige Human Rights Festival, fokuseret på LGBT spørgsmål. Den afholdes  hvert år i august i København. En farverig og festlig lejlighed, det kombinerer politiske spørgsmål med koncerter, film og en parade. Omdrejningspunktet er Rådhuspladsen i byens centrum. Festivalen åbner normalt torsdag i Pride Week, og  kulminere lørdag med en parade som går fra Frederiksberg Rådhus lige ved Festbutikken til Rådhuspladsen. Ca 20.000 mennesker deltager i paraden og op til 120.000 mennesker er ude i gaderne for at opleve paraden.  I 2021 er København vært for WorldPride.

Pride optog og Pride Pynt

Priden er det farverige optog der med alle regnbuens farver fejrer mangfoldighed og personlige interesser. Hos Festbuutikken  går vi ind for ligestilling og lækre fester, så derfor har vi lavet en kategori med vores mest farverige produkter, som du kan tage på til en prideoptoget eller til pride festival. Der er ikke sparet på farverne, stilen eller kvaliteten, så du kan nemt finde dit kostume lige her. Om du har planer om at score eller bare have en sjov dag, så finder du tøjet, parykken eller tilbehøret lige her.

 

 

 

Trustpilot
Trustpilot