CREPERULLER

 

 

preload spinner

Skab en festlig stemning ved hjælp af farver både hjemme til fest eller på stadion!  Disse creperuller kan man dekorere med, og de kan endda anvendes som kaste ruller ved de store idrætsarrangementer for at skabe farvekaskader fra tilskuerpladserne. De lange strimler bruges i stor stil på stadion tribuner rund i landet, hvor publikummer får en rulle udleveret og når fodboldholdet, håndboldholdet, ishockeyholdet eller måske rugbyholdet løber på banen, kaster alle rullerne ud. Creperullerne danner lange kulørte striber nedover tribunen i holdet farver. Creperuller kan også bruges til fest, da de udgør en nem og billig oppyntning f.eks til farve tema. 

Creperuller hvad er det??

Rullerne er fremstillet af crepepapir, med op til 25% stræk – altså en slags elastisk papirform. Papiret er skåret i lange baner á ca 5 cm i bredden og 20m i længden. Rullerne måler ca. 8 cm i diameter når de er rullet sammen. Papiret er indfarvet i klare, smukke farver alt efter hvad hjertet i din temafest eller på dit sportshold begærer. Festbutikken´s creperuller er imprægneret med en brandsikret flammehæmmer, så de ikke kan udgøre nogen fare for brandudvikling. 

Creperuller er en legendarisk festartikel

Creperuller er en legendarisk festartikel, som anvendes til mange festlige formål.  Pynt til festen kan  laves med creperuller. De lange kulørte baner kan snøres og vikles om hinanden evt. 2 farver blandet med hinanden og de hænges så op i festsalen på kryds og tværs. Man kan vælge farver som matcher engangsservicet,  dugen og servietter eller blot blande alle farver, så det bliver et rent disco univers. En effektfuld festartikel, til næsten ingen penge hvilket gør creperuller utrolig populær som festartikel

Creperuller til sportsfans

De lange strimler bruges i stor stil på stadion tribuner, hvor alle publikummer får en rulle udleveret og når fodboldholdet, håndboldholdet, ishockeyholdet eller måske rugbyholdet løber på banen, kaster alle rullerne ud samtidig. Det ser utroligt festligt ud og creperullerne danner herefter lange kulørte striber nedover tribunen i holdet farver. Dette er en meget klassisk happening, som har eksisteret i rigtigt mange år – men den lever lystigt videre, simpelthen fordi det bare ser så fantastisk ud. Desuden er alle publikummer inddraget i processen, og det er med til at fremkalde den stærke holdfølelse, som hersker på et stadion. Mange fanklubber har således fundet vej til vores creperuller gennem tiden – de anser vores for de bedte i kvalitet og samtidig er de landet billigste. Oprydningen efter en sådan fest er ikke specielt vanskelig – de mange papirbaner trækkes blot sammen som et spindelvæv og puttes i sorte affaldssække.

 


 

Trustpilot
Trustpilot