LÆGE OG SYGEPLEJESKE

preload spinner

Har du altid følt at det var dit kald at blive læge, men syntes at det med mange år på universitetet er en noget  af en urimelig byrde. Ja så har du her muligheden med et læge kostume. Du kan trække i kittlen og give din medmennesker gode råd og vejledning om alt. Også kan du endda lege doktor på både den sjove eller frække måde uden at få problemer med patientklagenævnet. Et anden favorit kostume fra sygehusverden er en sygeplejersken kostume. Dette selvofrende individ, der både kan hele dine sår og smerter, men sågar også tage sig af dit bankende hjerte som en dedikeret professionel. Sygeplejeske kostumet kan både overraske, få folk til at le eller måske endda skræmme hvis du vælger det blodige zombie doktor eller eller hans knap så yndige zombie sygeplejerske. Pynt evt. dit læge kostume med lidt teaterblod for lige at give det det sidste pift.

Find et læge kostume og sygeplejeske kostume

Se i vores store udvalg af læge og sygeplejeske kostumer og kom til din næste kostumefest i et flot kittel  – hvad enten du vil være iblandt frække sygeplejersker, flotte læger og seriøse kirurger – duk op i matchende kostumer som nyuddannet amatør gynækologer. Forstil  at I er de sjove karakterer fra "The Scrubs", eller de seriøse læger fra serien Skadestuen, eller en af de mange andre tv serier, der kan give ideer til hvordan du kan bruge din læge kitel eller sygeplejeske kostume på en spændende måde. Sygeplejersker over hele verden har gennem alle tider måtte finde sig i at blive betragtet ofte med meget  glubske blikke fra mænd der synes, at sygeplejerskernes hvide og tillukkede kittel er af en helt speciel kaliber. Det handler selvfølgelig om, at rigtig mange mænd finder uniformen fræk og supersexet, og det er en antagelse, som adskillige film og romaner kun har bekræftet gennem mange år. Gang på gang viser mere eller mindre lødige undersøgelser, at sygeplejerskerne er helt i toppen blandt mændenes hedeste fantasier, lidt ligesom stuepigen og den sexede sekretær. Kostumefester er godt nok kun en fest, der foregår en enkelt aften eller to på et helt år. Men det er alligevel en fantastisk mulighed for at teste sig selv i forhold til at definere sig selv som et andet menneske. Det kan måske lære dig at kende dig selv bedre? Det kan måske få dig til at realisere nogle drømme, du altid har haft – og det kan igen sparke liv i andre drømme, du kan tage med dig fra festen og frit bruge på alle årets andre dage. Så tag blot fat i på drømmen og nyd den udelte interesse fra de andre gæster og invester i et sygeplejerske kostume.Kostumer og uniformer fra det virkelige liv har altid været et populært valg til kostumefester for både børn og voksne, kvinder og mænd. Umiddelbart er det jo ikke noget særligt at klæde sig ud som en person, der blot har et job, der kræver en særlig uniform . Men det er der altså alligevel efterspørgsel efter. Det skyldes jo, at det kan være en sjov idé at være pilot, sygeplejerske, politibetjent eller læge for en dag, når man nu engang har et arbejde, der er langt fra den type job i det daglige. Der hersker også en del respekt og mystik om lægen i den hvide uniform. Det er lægen, derfor mange er budbringer af bude lykkelige og ulykkelige begivenheder i livet, så han eller hun fremstår i en helt særligt lys og med respekt for deres fag. Det er heller ingen hemmelighed, at lægen er blevet et symbol på hemmelig kærlighed i og med de berømte og berygtede lægeromaner har berettet om mange hede romancer, der har gjort lægen endnu mere eftertragtet.

Læge udklædning er også for mænd og børn

Børn og unge kan også sagtens benytte et læge kostume, da det er en sjov og sød ting at se drengen eller pigen i uniformen og klar til at lytte på lungerne med stetoskopet og se med pandelampen ned i halsen på den andre børn. Samtidig kan det måske sætte gang i drømmen om selv at blive læge en dag, og det er vel ikke den værste drøm om fremtiden, man kan have i den alder. Læger og sygeplejersker har altid været populære kostumer, men hvis du gerne vil have en lidt skæv og sjov version af de klassiske læge og sygeplejeske kostumer, så kan du vælge den blodige zombie sygeplejerske eller doktor og kombiner kostumet med noget af de mange flotter stykker tilbehør kan kan findes i kategorien  "Halloween", for eksempel den blodige sav. Husk at tilføre rigeligt med teaterblod. Der er mange muligheder for at løbe rundt og have det sjovt, når man er udklædt som en rigtig tosse. Uanset hvilken del af sygehusvæsenet du skal have kostume fra, så er der masse at finde på denne side, til din næste kostumefest, karneval eller en festlig lejlighed hvor du vil skille dig ud.

Trustpilot
Trustpilot