JULEPYNT OG DEKORATION

Julepynt og festlig Juledekoration

Her finder du Julepynt til juleaften. Pynten i denne kategori er holdt i røde, guld og grønne toner, fordi det er det som hører sig til hjerternes fest. Juleaften gør de fleste gerne lidt ekstra ud af borddækningen og julepynten derhjemme så vi har pørvet at hjælpe dig lidt på vej med vores kæmpe udvalg. Du finder blandt andet søde nisser  og kuglelys, som kan sprede stemning og varme på bordet, i vindueskarmene eller over pejsen. Røde flagbannere, der hænger fra vægge og lofter, spreder masser af klassisk julestemning. Af andet julepynt til juleaften her hos Festbutikken  kan nævnes forskellige bordløbere, honeycombs og pom pomer. Alt sammen kan det være med til at gøre juleaften derhjemme til en magisk aften.

preload spinner

Når du pynter op til jul har du rigtigt mange mulighedder og en hel del du skal tage stilling til. Du kan f.eks. sætte snefnug op på vinduerne eller flotte nisser fra Bramming. Du kan hænge et stort julebanner op i stuen med glædelig jul, og hygge med søde julelys der båder varmer og hygger. Udenfor skal da også pyntes og her tilbyder vi et bredt udvalg af julenisser. Dit julebord skal da også være perfekt, og der forslår Festbutikken  at du f.eks. bruger en flot rød sizoweb  eller organza som bordløber til spisebordet og drysser flotte klare glas diamanter derpå. Ønsker du en kalender til din kæreste eller til dine børn så prøv en af vores retro julekalendere. Det kan se rigtigt hyggeligt ud med en retro kalender i stuen eller på børneværelset,

 

 

Flet dine egne gigant julestjerner med Festbutikken

 

Du skal bruge følgende materialer:

  • En pakke flettestrimler
  • Saks
  • Snor til ophæng

Inden du går igang med at flette din julestjerne

Har du aldrig flettet før eller trænger du til at få opfrisket dine flettefærdigheder, så start med at se  denne komplette guide. Den beskriver alt der er værd at vide om flettestrimler og giver 8 gode fletteråd som du med fordel  kan læse inden du går igang.

 

 

 

Jule Borddækning Klik

Jule kostumer

Bramming Nisser Klik

Retro Julekalendere

Trustpilot
Trustpilot