JULEKOSTUMER

Juleudklædning til børn og voksne

Mangler du eller dine børn et kostume til julens fester, så finder du det her! Vi har et stort udvalg af julekostumer til både babyer, børn og voksne. Vi har helt traditionelle julemandskostumer til dig, der har fået rollen som julemand juleaften. Vi har julekostumer til frække nissepiger og søde nissekoner. Vi har nissedragter og nuttede babykjoler og -dragter, som egner sig perfekt til billedet til årets julekort.

Uanset hvilke typer julekostumer du er på udkig efter, så kan du finde dem her. Vi har et stort udvalg både online og i vores butik på Frederiksberg.

Drillenisser, rensdyr og luciabrude

Ungerne vil elske dig for at lade dem klæde sig ud som små, søde drillenisser, og dine egne julefester vil være fuldendte med et sjovt julekostume eller et jakkesæt med julemotiver. De andre festdeltagere vil sent glemme den gang, du kom ridende ind til festen på et rensdyr eller var iført en juletræskjole.

Julen er naturligvis både nisser, rensdyr og store, hvide skæg. Men det er også fine engle og yndige luciabrude, der synger smukke sange i stearinlysets skær den 13. december – og dem har vi også de rigtige kostumer til.

 

Du kan med andre ord finde lidt af hvert her i Københavns største festbutik. Både online og i butikken på Frederiksberg er vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige julekostumer.


{{amount}}