KOSTUMER PIGER

preload spinner

Mangler din datter et kostume til fastelavn, halloween eller temafest eller bare til leg. Så finder du det her! Eller i en af de kostume kategorier vi har lavet særligt til legligheden for at gøre det nemmer for dig. Vi har et kæmpe udvalg af kostumer til piger i alle aldre. Her kan de flestes pigers drømme om at ligne en af dem, de har fået fortalt eventyr og fortællinger om, gå i opfyldelse med vores udklædning til piger. Uanset om drømmen er at ligne den smukke prinsesse, den onde heks eller et mystisk fabeldyr, så har vi et kostumer til piger, der kan bruges. Er det til de mindste piger så se vores baby kostumer for at finde en i den rigtige størrelse. Velkommen til vores kategori for pige kostumer.

Udklædning piger og kostumer til piger

Beklædnings gensande og piger har altid gået godt sammen så det vil nok ikke undre nogen at piger og udklædningstøj er to ting, der så godt som altid også har hørt uløseligt sammen. Lige fra de er ganske små, er piger i højere grad end drenge sporet ind på at lege sig ind i figurer og verdener, der er med til at udvide deres horisont og eventyrlyst på et tidligt stadie. Pigerne elsker jo udklædnings tøj og især kjolerne, der med de store blonder, farver og mønstre er med til udvikle pigernes fantasi og fornemmelse for smag og behag.

De første, rigtige kostumer til piger er ofte Prinsesse kostumer 

Derfor er de fleste kostumer til piger grundlæggende kjoler i den ene eller anden form, og det er jo særligt prinsesse kjolerne, der trækker i de fleste, når de ser film fra for eksempel Disneys. Her er især Disney prinsesserne og på det seneste især Anna og Elsa fra Frozen eller Frost de mest fortrukne Men alle piger er jo ikke ens – så langt fra. Der er heldigvis også mange kostumer til piger, der er andet end kjoler og pæne sko. Indianerpigen Pocahontas fra Disney, hekse kostumer, politipige kostumer, leopart kostumer, dyrekostumer, Marvels superhelte kostumer og mange, mange andre er gode eksempler på, at der er kostumer til enhver pige og hendes interesser. Det er altså bare med at se siderne her igennem med din eller jeres datter og finde lige det, der skal til. Vi har selvfølgelig pige kostumer i alle kategorier.

 

Trustpilot
Trustpilot