BALLONER OG HELIUM

Balloner til luft og til helium

Her på siden finder du balloner både til luft og til helium. Vi har balloner i alle mulige forskellige former, farver og størrelser. Vi har både bittesmå balloner og kæmpe store balloner. Vi har balloner formet som tal og som hjerter - og så selvfølgelig en masse balloner i helt almindelig ’ballonform’. De helt almindelige kan du få i ualmindeligt mange forskellige farver, og derudover kan du også finde masser af tilbehør som bånd, ballonvægte, helium til balloner, ballonpinde m.m. Se vores store udvalg og køb dine balloner online. Vi sender samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15.00 - husk i øvrigt at købe helium, ballonvægte og bånd, hvis du køber heliumballoner.

 


Balloner til fest

Ingen fest uden balloner, vel! Uanset hvilken fest du skal holde om det er Nytårsfest, Fødselsdag, Valentines Day, Jubilæum, Barnedåb, Konfirmation, Studenter fest bryllup eller måske Fodboldfest, ja så har vi ballonerne der passer til. Festbutikken tilbyder de flotteste og sjoveste balloner, der kan lyse enhver tema fest op, eller smukke enkle balloner, der kan kombineres så de passer til lige netop din drømmefest. Vi har balloner der passer til enhver lejlighed og tema skal det være pink temafest ja så skal du da ha pink balloner. Er det valentines day så fyld din elskedes lejlighed med røde hjerteballoner. Mulighederne er som sagt mange.

Med vores Helium balloner fra Festbutikken , er det kun fantasien der sætter grænser.Ingen fest uden matchende balloner!  Vi har balloner i alle regnbuens mange flotte farver og i et hav af forskellige størrelser, former og materialer. Så hvad end du er på udkig efter kæmpe balloner, mini balloner, metalliske balloner eller folie balloner, så er du kommet til det rette sted. Tag på rejse ind i vores eventyrlige ballon land og find lige netop de helium balloner, latex balloner eller folieballoner du mangler til din næste store fest.

Godkendte Balloner og Helium

Festbutikken har landets største udvalg af balloner og Helium af høj kvalitet.Vi sælger ikke billige kina balloner eller helium fra Østeuropa det går i stykker så snart de bliver pustet op. I dag stiller myndighederne mange krav til balloner; hvad angår blandandet materialer, farver, helium osv. og advarer stærkt mod indhold af bl.a. nitrosaminer og ftalater. Alle vores balloner har EU godkendelse og test fra TüV så at de overholder de skrappe krav fra EU iht. EN71 legetøjs-regler om indhold af farvestoffer. TüV (Technischer Überwachungs-Verein) inspicerer en lang række produkter for at tjekke sikkerheden i relation til mennesker og miljø.Så køb trygt dinne balloner hos os.

Balloner og oprindelse

Balloner er i sin essens oppustelige poser, der kan fyldes med en luftart. Hvoraf det mest fortrukne luftarter er ilt eller helium. Balloner kan laves af mange materialer, blandt andet latex, naturgummi og neopren og er indfarvet med forskellige farver både naturlige og syntetiske. Naturgummiet udvindes fra gummitræets bark i form af latex, som derefter stabiliseres med ammoniak. De bedste balloner er lavet i Mexico, hvor der er optimale vilkår for dyrkning af gummitræer, så det er der flertallet af vores latex balloner kommer fra.

Balloner i alle farver og former

Balloner findes i et hav af farver, faconer og størrelser. Hos Festbutikken finder du klassiske matte ensfarvede balloner i størrelser fra 12 til 17 tommer. Vores perlemor balloner har et smukt skær af perlemor - vælg mellem en lang række romantiske pastelfarver. Du kan også få metalliske balloner i forskellige farver, der skinner flot både inden- og udendørs. Vores metalliske balloner er meget populære til at skabe buketter, søjler, buer og til dekoration af lofter og dansegulve.

Balloner til temafester og events

Vi har naturligvis også en masse forskellige balloner til temafester, f.eks. aflange balloner, der kan bruges til ballondyr, neon balloner, balloner med pirater, fodbolde, julemænd, flag, skeletter,  duer, tal, tekst osv. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser .Endelig er der selvfølgelig balloner der kan bruges til de gamle klassikere som nytårspynt og julepynt.

Latexballoner med helium

Balloner der fyldes med helium kan svæve i omtrent 12 timer. Efterhånden vil den tynde luftart sive ud gennem små porer i gummiet. Skal dine latex balloner svæve i længere tid, kan vi tilbyde Hi-Float - en flydende plastløsning, der tørrer inde i ballonen og holder på luften. Latex balloner med Hi-Float flyver op til 25 gange længere.

Folieballoner

Balloner af folie er et hit hos børnene, fordi de fås i alle faconer og farver: Vi har balloner fra allle børnes favorit film her i blandt Minions, Enhjørningen ; Anna og Elsa fra Frost osv. Disse balloner vækker umiddelbar glæde og pynter på børneværelset, længe efter barnet har kastet sin interesse på andre ting. Luftfyldte balloner på pinde kan holde faconen længe, men med tiden mister de fyldigheden. Som dekoration kan balloner således sammenlignes med afskårne blomster, der også skal skiftes ud efter en uges tid.

Oppustet balloner med Helium

Festbutikken har det største sortiment af balloner med og uden helium. Balloner der letter, kombinerer udsmykning med underholdning på en storslået måde, der egner sig til en lang række festlige formål. Vi leverer ikke balloner med helium men vi puster op med helium til afhentning i butikken på Frederiksberg.

.

Trustpilot
Trustpilot