KREBSEGILDE

Hvorfor iføre sig en lille

 

Krebsegilde

Festhat og indtage friskkogte krebs og dildsnaps, mens man synger? Fordi det er sjovt. Hvis du tror, at krebs bare er krebs, så kan du godt tro om igen. For vores svenske naboer er skaldyret indbegrebet af gang i gaden og folkekultur. Hinsidan sætter man 4,5 millioner kilo krebs til livs i august og september. I selskab med små hatte, snaps, sange og ost. Du skal ikke tænke nærmere over, hvorfor lige nøjagtig skal gå udover krebsene. Sådan er det bare. På den måde kan man måske sammenligne det svenske krebsegilde med den danske julefrokost. Med andre ord er der masser af grund til, at man som dansker bør kaste en sensommer-aften efter et krebsegilde med vennerne.

 

Forhåbentlig slutter sommeren aldrig, men når den er ved at gøre det så skal der da være et rigtigt krebsegilde. Hvad er mere passende end at supplere denne lærkre spise med flot og sjovt pynt til krebsegilde med stil!

 
Festbutikken er stedet til fest og dermed også af krebsegildet. Her finder du alt, hvad du kunne tænkes at få brug for til dette års krebsegilde. Måske var du inviteret ud sidste år, og måske gik det ikke helt som forventet. I år er du reddet, for med festbutikken i baghånden behøver du ikke løbe rundt fra butik til butik for at finde det perfekte tilbehør. Nu kan du sidde derhjemme i ro og mag og planlægge festen ned i detaljer, blot ved at klikke dig ind på vores webshop eller besøge vores flotte butik i København. 

Festbutikken  har mange gode små ting, som passer perfekt til gildet. Krebs er jo rigtig lækre, og endnu bedre bliver de, hvis man spiser dem ganske primitivt med fingerne - her kan det være godt med en stilfuld hagesmæk og en sjov krebshat. Vi har ikke bare dét, men også en masse andre sjove gadgets samt alt det nødvendige tilbehør. Du kan også pynte dit hjem med serpentiner og smarte servietter med sjove tryk af krebs. 

 

 


Hvorfor iføre sig en lille festhat og indtage friskkogte krebs og dildsnaps, mens man synger? Fordi det er sjovt. Hvis du tror, at krebs bare er krebs, så kan du godt tro om igen. For vores svenske naboer er skaldyret indbegrebet af gang i gaden og folkekultur. Hinsidan sætter man 4,5 millioner kilo krebs til livs i august og september. I selskab med små hatte, snaps, sange og ost. Du skal ikke tænke ikke mere nærmere over, hvorfor lige nøjagtig dét går godt med krebs. Sådan er det bare. På den måde kan man måske sammenligne det svenske krebsegilde med den danske julefrokost. Med andre ord er der masser af grund til, at man som dansker bør kaste en sensommer-aften efter et krebsegilde med vennerne.

Trustpilot