SØMÆND OG MATROSTØJ

preload spinner

Matros kostume, Sømands kostumer & Matrostøj

Ohøj sømand. Har du altid set misundeligt ser til, når skibene lægger fra kaj og sejler ud på de store oceaner og kommer til spændende og eksotiske områder og havne i verden. Nå ja, vi ved jo godt, at det ikke altid er en dans på verdenshavene at arbejde som sømand. Derfor har vi en nemmere løsning i et matros kostume eller kaptajns kostume  Her finder du et stort udvalg af sømand kostumer og kaptajn kostumer. Bliv klar til landgang skipper med en flok uniform og skab respekt hos landkrabberne. Søens folk er en uddøende race, men et hårdtarbejdende folkefærd der fortjener særlig opmærksomhed. Vi har derfor, og for din skyld, samlet matros kostumer i denne kategori. Find også kaptajns kostumer, Sømands kostumer og andre matros kostumer der kan få en hver landkrabbe til at fremstå som en barsk søulk.

Sømænds kostumer og matros tøj

Har du altid set misundeligt ser til, når skibene lægger fra kaj og sejler ud på de store oceaner og kommer til spændende og eksotiske områder og havne i verden. Nå ja, vi ved jo godt, at det ikke altid er en dans på verdenshavene at arbejde som sømand, for det er hårdt arbejde, og så savner man jo sine kære, mens man er væk. Derfor har vi en nemmere løsning i et sømands kostume. "Fór når en sailor, en rigtig sailor går i land, så ved man aldrig, hvad der kan ske…” sådan synger Otto Brandenburger i sin klassiske vise om sømænd. Ifølge sangen har sømænd travlt med rigtig mange damer, og de finder en ny i hver en havn. Med et matros kostume kan du slippe din indre sailor løs og stige til søs. Vi tilbyder et varieret udvalg, så du kan finde noget, der passer til din stil. Her er udklædning til mænd, kvinder og børn, der drømmer om at blive kaptajn på sit egen skib. Kvinder kan komme som både fræk kaptajn og sød sailorpige, mændene har mulighed for bl.a fransk sømand eller kaptajn. De glade sømænd har en pige i hver havn, og nu kan du blive kaptajn på din egen skude. Her er kostumer, der vil forvandle dig til søofficer, dristig sømand eller som sød sejlerpige. For rigtige matroser er det ikke en fest at være mønstret på skibene på verdenshavene. Det er hårdt arbejde fra morgen til aften, og der er kun få friheder at tage sig, når skibet en sjælden gang imellem ligger til kaj i havnebyer over hele verden. Men den virkelighed behøver du ikke at følge til punkt og prikke, når du ankommer til fest i et matros kostume.

Matros kostume og sømands kostumer

Både mænd og kvinder ser godt ud i matrostøj. Med et matros kostume kan du undgå det hårdt liv på søen. Matros kostumer er domineret af den blå farve med hvide striber, som det sig hør og bør med uniformer skabt til havet. Det vigtigste er den karakteristiske, runde og hvide matroshue, der sidder lige godt på begge køn.  Matrosen er kendte for at være en festlig person, Der gerne får en over tørsten når han er i havn. Matrosen tager gerne en svingom med hvem som helst, der stiger med ombord. ’Alle sømænd er glade for piger," Men derfor har man vel drømme alligevel. Og det kan man sagtens gøre til en udklædningsfest, hvor du kan vælge sømands kostumet som din billet til de søde drømme. Sømandens eller sø-kvindens farve er først og fremmest hvid med blå afstikkere. Det er helt afgørende at man husker at få sømandshuen på, for at fundende sømands dragten. Både kvinder og mænd, drenge og piger kan vælge sømands kostume- Er du til den mere simple del af sømands udklædningen? En rigtig søulk behøver bare en enkel sømandstrøje også tilstrækkeligt med udstyr at vælge, men så gør du det i det mindste klogt i at finde en sømandshue, en pibe og en midlertidig tatovering med et anker på armen for at fuldende billedet af sømanden på orlov.

Ikke kun drenge og voksne mænd elsker sailor udklædning

Hvor det engang var mest mænd, der ankom til festen i sailor kostume, så er de faktisk blevet overhalet af kvinderne, der i stadig større grad elsker de friske farver og det lette antræk, som sailor pige kostumet er lavet i. Når man er sailor tøs er man naturligvis klædt i de samme kendte farver, som bruges til søs og hos mændene. Det er først og fremmest blå og hvid, der præger tøjet, men både sort og rødt kan sagtens indgå på den ene eller anden måde. Det er vigtigt med sailor kostumet, at man har matroshatten med også – ja den er faktisk helt afgørende for den effekt, kostumet har over for de andre gæster. 

Trustpilot
Trustpilot