BORDLØBERE OG SIZOWEB

preload spinner

Festlige Sizoweb og bordløbere i god kvalitet

Hos Festbutikken kan du købe bordløbere og sizoweb i flere forskellige farver samt et utal af flotte bordløbere. Skal du bruge bordløbere eller sizoweb til en af livets mange fester, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos os kan du købe sizoweb bordløbere online med hurtig levering. Skal der gøres lidt ekstra ud af borddækning så brug flotte kvalitets sizoweb bordløbere, Sizoweb, Mesh eller organza bordløbere. Der er masser af inspiration at hente i Festbutikkens webshop. Prøv for eksempel at tage et kig på vores store udvalg af flotte sizoweb samt organza bordløbere til enhver begivenhed. Det gode ved vores bordløbere er, at de er lavet til at holde i mange år. Køb bordløberene her til en super god pris, som kan bruges til mange festlige lejligheder fremover - eller blot på dagen hvor borddækningen godt må være lidt ud over det sædvanlige. 

Pynt dit festbord med et flot sizoweb

Sizoweb bordløberne er tynde løbere, der er fremstillet af lange, sammenflettede fibre på en sådan måde, at de danner et flot spind (web på engelsk) og giver et gennemsigtigt look, så dugen under kan ses igennem. Derfor skal du også vælge en bordløber, der matcher i farven. Det kan være en kontrastfarve, en farve der passer til bordets øvrige pynt – f.eks. servietter eller en farve der er lig dugens, så de vævede tråde ligner et flot mønster i dugen. Det giver en super flot effekt og er en nem måde at pynte bordet på. Du kan også vælge en farve, der passer til begivenheden – en kobberfarvet til kobberbrylluppet, en sølvfarvet til sølvbrylluppet, en sort til halloween osv. Det er nemt at finde den farve, der passer lige netop til dit bord. For i Festbutikken  har vi rigtig mange farver og nuancer, du kan vælge imellem så det passer til netop dit fest bord. Dine gæster vil straks se, at du har gjort noget særligt ud af dagen, og du vil sikkert nyde både glæden ved alle forberedelserne og beundringen fra dine gæster på selve dagen. Det er let at dække et smukt bord, hvis du vælger at pynte op med sizoweb. At bruge det som bordløber er en oplagt mulighed, men der er mange flere muligheder for at pynte op med det elegante stofstykke. Du kan lade sizoweb indgå som pynt i dine borddekorationer eller som pynt omkring urtepotter eller lysestager. Du kan pynte dine bordkort og invitationer med sizoweb, så der opstår en flot sammenhæng mellem al festpynten. Endelig kan du lave dine egne smukke og helt unikke gaveæsker beklædt med sizoweb. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dette unikke stykke stofs anvendelighed. Det er virkelig en god investering, hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af pynten til din næste fest

organza bordløbere til festbordet

Organzaen bliver oftest brugt som bordløber til fester hvor bordpynt er i fokus. Vi har meget forskellige farvet organza og det er især til bryllup, barnedåb og konfirmation hvor der bliver købt ind til borddækningen. Hvilken farve er moderne lige nu? Vi ser at Limegrøn og sort organza er den der hitter mes for tiden. Vi sælger også Organza med guld eller sølv motiv samt organzaen med glitter i stoffet. Kom op til vores butik i Helsingør og se den gode kvalitet på vores bordløber til gode priser de har en funktionalitet der får bordet og festlokalet til at syne af så meget. Organza kan fås i flere breder og mange forskellige farver, kontakt os for at høre nærmere.  Se mere vores organza bordløbere her.

 

Trustpilot
Trustpilot