VALENTINES DAY

Valentines Dekoration

Denne ene dag om året er det fuldt tilladt at gå all in på kærligheden. Mange mennesker køber typisk roser eller store buketter blomster kombineret med noget lækkert chokolade, for at vise deres udkårne at de er den eneste ene. Vi mener også at pynten er vigtig denne dag. Derfor har vi her samlet en kategori med alt vores bedste Valentines Day pynt, og der er ikke sparet på hjerterne.


{{amount}}

Valentines day Dekoration og Pynt

 

Valentine's day er kendt som "De elskendes helligdag" hvor man skal sende chokolade, vin, slik og hjerter til hinanden. Traditionen  som vi kender den stammer fra USA, men der er også andre som mener at traditionen stammer fra den Romerske højtid "Lupercalia" hvor der den 15 Februar bliver holdt en stor festival for guden "Lupercus" Valentines dag bliver holdt de fleste steder den 14 feb. og bliver mange steder brugt til at pynte op med hjerter og røde farver.

Vi har mange søde og sjove historier omkring Valentines dag og dagen bliver da også tit brugt til at fri til sin kommende brud eller brudgom. Mange vælger at købe røde rosenblade og strø ud på sengen mens man i resten af soveværelset eller stuen har pyntet med hjerte balloner med helium og flotte blodrøde guirlander. Uanset hvad du vælger har vi alt du skal bruge til at pynte op til en smuk Vallentines.