SPØG & SKÆMT

Spøg og skæmt artikler

Er du i et humør til at drille din familie og venner så finder du spøg og skæmt gimmiks her. Skal du til en fest eller holde en fest, hvor du godt kunne tænke dig at skabe lidt ekstra sjov? Har din bedste ven fødselsdag, og du synes det kunne være sjovt at give ham/hende en utrolig fjollet gave? I vores kategori Spøg og Skæmt har vi alt, hvad du skal bruge for at gøre det til en sjov og uforglemmelig aften. På denne side har vi alt det mest sjove du kan tænke dig. Det er alt sammen unikt på en måde. Se endelig vores spør og skæmt sortiment igennem, og vi er sikre på, at du kommer til både at grine og ryste på hovedet. Så gør festen lidt mere festlig og køb spøg og skæmt online her i webshoppen og få dem leveret direkte til døren eller besøg en af vores spøg og skæmt butikker.

preload spinner

Spøg og Skæmt, Pranks og Pratical Jokes

Man kan rigtig meget forskelligt med Spøg og skæmtDrille vennerne, familien eller kæresten, og få et rigtig godt grin ud af det. Måske overraske kæresten med en noget fjollet, men sjov gave som I begge kan få glæde af. Eller give en særlig fjollet gave til sin ven, der er single. Mulighederne er mange og i vores kategori Spøg og Skæmtvil du kunne finde alt muligt mærkeligt, som du ikke havde tænkt over eksisterede. Meget af vores Spøg og Skæmt er sjovt, men store dele kan også bruges, som det perfekte tilbehør til dit kostume. Mangler du en vand sprøjtende blomst til din klovnedragt så er det her.  Med der er også klassikerne som stinkbomber eller tyggegummi med snapper. Et bolche fyldt med chilli eller peber. Eller en bøtte chips hvor der hopper en skræmmende slange op af. Disse skal nok give de intetanende gæster noget af en forskrækkelse.  Til fælles har hele kategorien, at tingene er uventede og overraskende. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så hvis du godt kunne lide, hvad du fandt under Spøg og Skæmt, så hold endelige løbende øje med siden. Næsten gang kan det være, at der venter et nyt grin på dig.

Spøg og Skæmt butikker

Sjove og fjollede indslag i spøg og skæmt genren har været brugt, elsket og hadet gennem hundrede år, og det gælder alt fra store klovnenæser, skægge briller, falske hundelorte og overskæg, pruttepuder, tossede masker og alt muligt andet inden for skæg og ballade til forskellige arrangementer. Spøg og skæmt artikler er evigt populære, og det er blandt andet fordi, at artiklerne er på grænsen til det platte, men derfor nærmest er kitsch og derfor in på mange måder. At lave sjov med hinanden og sig selv er ligeså gammelt som menneskeheden selv, for det har altid hørt sig til at lave fis med hinanden, og derfor har spøg og skæmt butikker været velbesøgt igennem mange årtier.
 

Trustpilot
Trustpilot