FESTIVAL GEAR OG PYNT

Festival Gadgets

Her på siden vil du, kunne finde frem til alt du skal bruge for at kunne have den fedeste festival. Vi har det hele - lige fra dekoration og pynt til din camp til de fedeste og sjoveste kostumer, der med garanti vil gøre dig bemærket på pladsen. Herodover har vi Ølbong pg Beer pong fouden regnslag og diverse andre gadgets. Så hvis du står og mangler noget sjovt at tage med på festival er det her du skal kigge. Vi har alt fra seje oppustelige kølere til at holde din drikkelse nedkølet, mankinier så du kan vise din blege halvrøde numse frem eller et misundelsesværdigt regnslag du ved, du med garanti ikke kan undvære. Der er ikke det vi ikke kan skaffe til dig .


Vi har et stort udvalg i produkter og gadgets til de danske festivaler, uanset om det er Roskile, Smukfest , eller en af de mange andre. Normalt taler man om et overlevelses sæt, når det kommer til at medbringe et sæt ekstra gear på en tur. Men når vi taler om sommerens festivaler, så taler vi om et festival sæt og ’overlevelses’ kit. Det er en festival pakke, fyldt med gode eller sjove sager, der kan være med til at gøre festivalen list mere komfortabel eller bare sætte gang i lidt sjov og ballade. Festival pakken kan indeholde nødvendigheder som red cups, Ølbong , Briller, Sjov hat , solbriller, kondomer og kasketter, så man selv er fri for at huske alle de detaljer, der helst skal være med i oppakningen. 

Uanset om du er debutant eller veteran på festival, så er det bare nogle gange nemmere at lade andre husker alle tingene for dig. Det er lige det, en festival pakke gør, selvom der måske nok er flere nødvendige detaljer, der skal pakkes med i sættet også. Med festivals kits som disse på siderne her er din festival allerede godt i gang med alle nødvendige, gode sager. Det eneste, du ellers skal huske, er billetten – den kan vi desværre ikke hjælpe med!

Trustpilot