FØDSELSDAGSPYNT

Hip Hip Hurra!! Er det tid til fødselsdag? Så skal der jo pyntes op og især hvis du fylder rundt eller en af de specielle mærkedage om 16, 18 eller 25. Hos Festbutikken finder du et stort og flot udvalg af fødselsdags dekorationer som vil gøre festen meget sjovere.  Du finder et flot udvalg af service, balloner, pynt, hatte og meget mere i forskellige farver og som passer til netop dit årstal Giv dig selv eller en af dine nærmeste en flot fødselsdag med pynt fra Festbutikken.

preload spinner

Teenager

Er når du fylder 13 år er du officiel teenager. Dette vare helt frem til du bliver 19 år, ordet teenager er Engelsk og på grund af tallene fra 13 til 19 som jo alle ender på "teen"

Sweet sixteen - 16 års fødselsdag

I USA fejre man sweet sixteen fødselsdag og især for piger, alt skal være lyserødt og alle veninderne bliver inviteret. Traditionen giver specelt mening i USA hvor man jp bla må køre  bil. Tradition sweet sixteen er også godt på vej til Danmark. Hos Festbutikken  kan du finde masser af spændende sweet sixteen pynt i lyserødt til at gøre dagen sjov, smuk og selvfølgelig uforglemmelig.

18 års fødselsdag

Her hjemme er en 18 års fødselsdag et af de helt store vendepunkter. Når man fylder 18 år bliver man myndig og kan tage kørekort, gå til folkeafstemninger og selvfølgelig også gå på diskotek og drikke alkohol. 18 års fødselsdage fejres på mange forskellige måder, men som regel er det en stor fest med både familie og venner. I vores butik finder du konfetti, servietter, flagbanner og meget andet til at fejre og pynte op med til 18 års fødselsdage.

Runde fødselsdage

Den første runde fødselsdag er når man fylder 10 år det giver sig selv, men den første store runde fødselsdag er når man fylder 20 år, og her plejer man at holde en stor fest for familie og venner. 25 års fødselsdag er den næste i rækken af runde fødselsdage og derefter kommer 30 år, 40 år, 50 år og vider frem hvert 10. år. Runde fødselsdage fejres som regel med gode fester sammen med venner og familie og man pynter som regel op med festartikler der fortæller lidt om ens alder. En rund fødselsdag er et stort vendepunkt og en meget festlig dag.

Trustpilot
Trustpilot