MEXICANER FEST

preload spinner

MEXIKANSK TEMAFEST

Viva Mexico! Vil du gerne kunne nyde siesta i rigtige mexicanske omgivelser? Vil du gerne kunne nyde din chili i autentiske omgivelser? Skal du holde fest eller fiesta med Mexico som Tema så har vi Ponchoer, Sombreroer, Mexicansk Pinata og selvfølgelig en oppustelig palme og ø. Vi har vægdekoration med Mexico som tema, der kan forvandle din stue til et strandparadis. Alt findes her på siden til at skabe en god mexicansk stemning. Mexicaner Temaet inkludere naturligvis flag og dekoration fra Mexico, de uundværlige sombreros og oppustelige kaktusser samt et bredt udvalg i guirlander, banner og balloner i mexicanske farver. Kort sagt alt hvad du behøver for at holde en gennemført fest i mexicansk temafest - inklusiv tallerkener og kopper med print i Mexico´s farver. 

Mexicaner Fest

Mexicanske inspirerede temafester er noget af det sjoveste og hyggeligste man kan holde. Den gode stemning, maden og musikken, er essensen af en god temafest. Iført et mexicaner kostume fra Festbutikken, en sombrero på hoved og en flaske tequila i hånden, er du klar til at leve dig ind i rollen, som en rigtig mexicaner. I vores mexicaner tilbehør finder du mexicanske hatte, overskæg, ponchoer og meget andet. Men ved du hvor mexicaner tema fest egentlig stammer fra?

Mexicaner fest er Cinco de Mayo fest

Cinco de Mayo (Femte Maj) er en national dag som afholdes den 5. maj. Overalt klæder man sig på med de mexicanske farver, drikker Sol eller Corrona og spiser mexicansk mad. Traditionen afholdes overalt i USA og regionalt i Mexico, hovedsagelig i staten Puebla, hvor helligdagen kaldes El Dia de la Batalla de Puebla (Dagen for Slaget ved Puebla). Dagen holdes i USA som en fejring af mexikansk arv og ære, og for at mindes grunden til frihed og demokrati under de første år af den Amerikanske Borgerkrig. I staten Puebla holdes dagen for at mindes den mexicanske hærs utrolige sejr over franske styrker under Slaget ved Puebla den 5. maj 1862, under ledelse af general Ignacio Zaragoza Seguín. I modsætning til en udbredt opfattelse, så er Cinco de Mayo ikke den mexikanske uafhængighedsdag, den vigtigste nationalpatriotiske helligdag i Mexico.

Det klassiske Mexicaner fest

Til ethvert tema hører der nogle ting udover tequila og Natchos i rigelige mængder, der bare skal være til stede. Når det kommer til Mexicaner temafesten, gælder det for eksempel de klassiske hatte, ponchoer, overskæg,  mexicanske flag og meget mere. Det kan godt være lidt et projekt, hvis man skal ud og finde alle disse ting i forskellige butikker. Derfor har vi samlet det hele i ét stort udvalg, hvor du kan finde alt det, du skal bruge til mexicaner temafesten, hvad enten du er inviteret med som gæst eller selv beslutter at holde.

Trustpilot
Trustpilot