Fragt og levering

 

Hos Festbutikken gør vi alt for, at du får dine varer så hurtigt som muligt.  Derfor bruger vi 2 leverandører nemlig GLS og PostNord. Prisen for en standardpakke til pakkeshop eller erhvervslevering er 39 kr,

Levering 

Vi er en dansk hjemmeside med lager i Brøndby. Bestil en hverdag før kl. 13.00 og din pakke bliver normalt sendt samme dag. Levering sker med PostNord og GLS, så det må påregnes at tage mellem 2-3 hverdage. Dog leveres over 97% af pakkerne næste dagDa pakkerne leveres af et fragtfirma kan vi selvfølgelig ikke garantere noget 100% 

 

Du vil modtage et Track & Trace så du kan følge din ordre. Track and Trace vil blive fremsendt indenfor 24 timer efter du har afgivet din ordre så vidt muligt. Det er kundens egen opgave at holde sig ajour med pakkens leveringsstatus og kontakte festbutikken såfremt varen er gået tabt eller væsentligt forsinket.

VÆR´OPMÆRKSOM PÅ AT PAKKER I PAKKESHOPS IKKE LIGGER RET LÆNGE TIL AFHENTNING, INDEN DE RETURNRERS dvs en UGE.

 

Ordre registreret senere end kl. 13.00. pakkes sendes hurtigst muligt og senest førstkommende hverdag. Registrerer vi din ordre mandag efter kl. 13.00, så pakker og sender vi varerne tirsdag. Ovenstående er retningsgivende og der tages forbehold for helligdage og højsæsoner! 

 

Er der sket en fejl, så varen alligevel ikke er på lager, bliver du kontaktet hurtigst muligt på enten telefon eller e-mail, så vi i fællesskab kan finde den løsning, der passer dig bedst.

 

Afhentning i vores butik i Brøndby
Slip for fragtomkostningerne. Bestil dine varer online og vælg afhentning i butikken. 
Du vil få besked på mail eller SMS når pakken kan hentes som normalt er dagen efter. Pakken kan hentes indenfor åbningstiden. Det er gratis at bestille afhentning i vores butik i Brøndby, men man skal betale for en bærepose. Vi trækker købsprisen når pakken er klar til afhentning. Vi reservererer og opbevarer dine vare en måned. Vi du efter denne dato fortsat have udleveret dine vare bedes du aftale nærmere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan får du GRATIS fragt
Køb for over 500 kr., og vi betaler dine fragtomkostninger til pakkeshoppen eller erhvervsadresse.

 

 

 

 

 

Trustpilot
Trustpilot