Fragt og levering

 

 

Leveringsinformation

Hos Festbutikken gør vi alt for, at du får dine varer så hurtigt som muligt.  Derfor bruger vi 2 leverandører nemlig GLS og PostNord. Prisen for en standardpakke på max 1 kg er 29 kr, men vil for GLS afhænge af vægt og for PostNord også størrelse.

Levering 

Vi er en dansk hjemmeside med lager i Brøndby. Bestil en hverdag før kl. 13.00 og din pakke bliver normalt sendt samme dag. Levering sker med PostNord og GLS, så det må påregnes at tage mellem 1-2 hverdage. Dog leveres over 90% af pakkerne inden for 24 timer. Da pakkerne leveres af et fragtfirma kan vi selvfølgelig ikke garantere noget 100% 

 

Du vil modtage et Track & Trace så du kan følge din ordre. Track and Trace vil blive fremsendt indenfor 24 timer efter du har afgivet din ordre så vidt muligt. Det er kundens egen opgave at holde sig ajour med pakkens leveringsstatus og kontakte festbutikken såfremt varen er gået tabt eller væsentligt forsinket

 

Ordre registreret senere end kl. 13.00. pakkes sendes hurtigst muligt og senest førstkommende hverdag. Registrerer vi din ordre mandag efter kl. 13.00, så pakker og sender vi varerne tirsdag. Ovenstående er retningsgivende og der tages forbehold for helligdage og højsæsoner! 

 

Er der sket en fejl, så varen alligevel ikke er på lager, bliver du kontaktet hurtigst muligt på enten telefon eller e-mail, så vi i fællesskab kan finde den løsning, der passer dig bedst.

 

 

 

 

 

Afhentning i vores butik
Slip for fragtomkostningerne. Bestil dine varer online og vælg afhentning i vores butik på Frederiksberg eller Brøndby. 
Du vil få besked på mail eller SMS når pakken kan hentes som normalt er samme dag. Pakken kan hentes indenfor åbningstiden. Det er gratis at bestille afhentning i vores butik, men vi trækker købsprisen når pakken er klar. Vi reservererer og opbevarer dine vare en måned. Vi du efter denne dato fortsat have udleveret dine vare bedes du aftale nærmere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan får du GRATIS fragt
Køb for over 500 kr., og vi betaler dine fragtomkostninger til pakkeshopen eller erhvervsadresse.

 

 

 

 

 

Trustpilot