NINJA, SAMURAI KOSTUMER

preload spinner

Kejser, Buddhistisk Munk eller Ninja kostumer

Er du yderst frygtløs og meget stillegående og er du i gang til at snige dig ind på folk. Er du glad for at hoppe fra tag til tag og luske rundt i krattet ? Så er et ninja kostume nok lige noget for dig! Klæd dig ud i et klassisk sort ninja kostume, som vi alle kender det fra film og tv serier. Ninjaer er kendt for at falde i med mørket, og for at overraske fjenden med deres helt sorte påklædning. Som en ægte ninja kan du sikkert en masse karate, men du har også altid dit sværd med dig hvis dine moves nu ikke skulle være nok. Så  du huske også for at fuldende dit look med et flot ninja sværd. I denne kategori  finder du kostumer fra hele asien, lige fra ninja kostumer til buddhistiske munke eller måske en kinesisk kejser kostume. Der er samurai kostumer til både mænd og kvinder og i alle størrelser og faconer. 

Ninja kostumer og Historien

Ninjaerne stammer fra Japan og bliver oprindeligt kaldt Shinobi no Mono. Dette betyder ”Den, som er skjult”. En Ninjas primære job, er at fungere som spioner. Under borgerkrigsperioden i Japans middelalder var udbredelsen af Ninjaerne allerstørst og i denne tid var de meget populære. Ninjaerne er kendte for deres evner til, at bevæge sig lydløst gennem natten uden overhovedet at blive opdaget af nogen som helst, samt udøve tricks man anså som værende overnaturlige kræfter. I de senere år har vi støt kendskab til Ninjaerne i en lang række film, bl.a. Shogun, Ninja Turtles, Karate Kid, American Ninja, Revenge of the Ninja og mange flere. I vores sortiment finder du mange forskellige ninja kostumer, der er helt sorte, sorte med røde detaljer samt de kendte ninja turtles i den grønne farve. Så skal din drengedrøm udleves som en super Ninja med overnaturlige evner og kræfter, så har vi et bredt udvalg af en masse forskellige Ninjakostumer her hos Festbutikken. Så tag din søn med på udkig her på siden og bliv inspireret af vores fantastiske kostumeunivers.

Samurai Kostumer

Samurai betyder 'den som tjener' og var før 1868 et medlem af krigeraristokratiet i japan . Han havde en herre, og han tilhørte overklassen. Samuraiernes historie begynder i det 8. århundrede hvor klaner og Kejser Kammus nyudnævnte shogum begyndte at have hære, hvorfra en kriger adels rejste sig. Samuraierne forsvandt i 1800 tallet  omkring  Mejire, der var et hårdt slag for samuraierne, der i tusindvis blev arbejdsløse som du kender det fra Ronin. Samuraier bar altid to sværd.

  • Et langt sværd kaldes en katana som er et enægget sværd. Det er det, som mange kender som et samuraisværd.
  • Ud over det havde samuraierne et kortere sværd, en wakizashi. Wakizashi blev brugt på slagmarken og til at udføre det ærefulde selvmord seppuku, kendt som hara-kiri af vesterlændinge. For en samurai var æren det vigtigste, hvis han mistede den var selvmord den eneste udvej.
Trustpilot
Trustpilot