KRUS OG GLAS

preload spinner

Engangsglas op papkrus til Fest

Når der er fest hjemme i privaten, så er der ofte  et større arbejde, både før, under og efter festen. Det gælder alt fra planlægning, pyntning over menu til den uvelkomne oprydning dagen efter. Det er en oprydning, der i mange tilfælde kan tage det meste af dagen, for udover at få orden på rodet og sætte alting tilbage på sin plads, så venter opvask, gulvvask og så videre. Men hvis man er træt af at stå op til en bugnende og uoverskuelig opvask, så kan man med fordel købe engangskopper i stedet for at bruge porcelænet og glassene derhjemme. Hos Festbutikken har vi et stort udvalg af plastglas og papkrus. Vi har de klassiske plastglas til øl eller sodavand men vi har også papkrus i alverdens farver så de passer til netop din temafest eller sommerfest. Se vores store udvag af plastglas, engangskopper, papkrus, kopper og plast vinglas her!!
 Engangsglas er en smart måde at undgå unødig opvask, både almindelige plastik glas  og fx engang champagneglas. Dagen efter festen kan man i stedet finde den store, sorte skraldepose frem og rydde plastikglassene ud den vej – væk fra øje og væk fra sind. Med engangsglas er du som vært også fri for at bekymre dig om dine egne glas i løbet af aftenen, for både almindelige glas og vinglas har det jo med at gå i stykker i flertal under en større fest, hvor stemningen når fornøjelige højder. 

Med et stort overskud af engangsglas kan du i stedet tage den med ro og feste løs i forhold til at koncentrere dig for meget om dine egne ting og stå vagt om al servicen derhjemme. Køb derfor dig og familien lidt frihed og invester i service, man ikke skal værne om eller være urolig for. Engangsglas er en del af den lille investering.Køb engangstallerkener, låg, engangsbestik, sugerør og kopper online. Stort udvalg afengangsservice. Hurtig dag-til-dag levering på lagervarer.

Trustpilot
Trustpilot