ANSIGTSMALING

preload spinner

Ansigtsmaling allergitestet og børnevenlig

Kunne du tænke dig et stort ar eller åben sår til din udklædning, så du kan komme til at se rigtig skræmmende og uhyggelig ud? eller vil du ligne en kat, klovn eller måske soldat. Der er mange muligheder i vores sortiment af ansigtsmaling, sminke og make-up. Derfor er det også en meget vigtig del af enhver udklædningen. Et fedt kostume fortjener en cool og gennemført make-up. Festbutikken har et stort udvalg af allergitestet kvalitets makeup fra Snazaroo. Vi har ansigtsmaling samt hårfarve og glitterspray til at skabe netop det udseende du ønsker dig. Giv din kostume et ekstra pift ved at lægge den perfekte ansigtsmaling eller makeup. Vores ansigtsmaling fra Snazaroo og Grimas er vandbaseret og helt uden parabener, hvilket betyder, at det er nemt og hurtigt at fjerne. Dermed når børnene ikke at miste hverken tålmodigheden eller lysten til udsmykning. Samtidig er ansigtsfarverne allergivenlige og ikke skadelige for huden. Vi anbefaler dog altid, at I bruger en parfumefri creme inden brug af ansigtsmaling, så huden ikke udtørrer. Ansigtsfarverne er alle i en rigtig god kvalitet, som ikke fedter og har en god holdbarhed. Leder du efter UV maling så se vores store udvalg i separat kategori.

Alt i sminke til ansigtsmaling til børn og voksne

Er du med i et teaterstykke, spiller du rollespil, tjener du penge som mimiker på strøget, eller skal du til karneval? Her hos Festbutikken finder du ansigtsmaling til at dække hele dit behov og dit ansigt. Alt ansigtsmaling er vandbaseret og i en professionel kvalitet, det er A-mærket og helt uden parabener og og ellers godkendt efter gældende sundhedskrav. Derfor kan du trygt og roligt gå i gang med at sminke dig og dit ansigt med vores ansigtsmaling, hvis din hud ellers i forvejen er sund og rask.

Ansigtssminke til ansigtsmaling for sjov

Foruden farver i løssalg, har vi palletter med sminke i flere farver ofte er de blandet så farverne passer til forskellige begivenheder såsom Halloween eller karakter som f.eks.. zombier, vampyrer eller andet. Heriblandt de evigt populære dyresæt, som børn især elsker. Lige fra den frygtindgydende farlige tiger, den bredmundede hoppende frø, til den legesyge hund. Prøv selv at se de utroligt mange varianter, der vises, når du leder efter inspirerende fotos på nettet og skriver ansigtsmaling tiger i søgefeltet.  Se desuden vores bøger fra Snazaroo fulde af inspiration til ansigtssminke i forskellige sværhedsgrader og med udførlig vejledning. Bøgerne er vedlagt vores regnbue set Her i kategorien finder du også vores udvalg af  sæt til special effekts som fx drabelige ar, skudsår, osv.

Gør dig klar til at sminke med ansigtsmaling

Du får det bedste mulig resultat og en bedre helhedsoplevelse, når du forbereder dig godt og grundigt inden du laver din ansigtsmaling. Først og fremmest skal du selvfølgelig vælge den maske eller karakter, du vil lave. Læs vejledningen og hav alle farver til den pågældende maske klar før sminkning. Bare så du ikke lige løber tør for orange eller sort lige midt i malingen af tigeransigtet. Glem heller ikke relevant hjælpe værktøj såsom pensler, svampe og  af vand. Nu er du klar! Læg et håndklæde over skuldrene, stryg håret væk fra ansigtet og læg en fugtgivende ansigtscreme. Brug gerne underlagscreme, der sikrer nemmere afsminkning, og husk, at du kan fjerne alle de typer ansigtsmaling, vi forhandler i Festbutikken, bare med lidt vand  og sæbe.

Trustpilot
Trustpilot