HALLOWEEN

preload spinner

Halloween kostumer og Pynt

Halloween kostumer Uhygge, gys og gru er selve sjælen i Halloween. Festbutikken har gyselige og uhyggelige ting til Halloween festen. Vi har selvfølgelig alle de gængse halloween effekter såsom græskarhoveder, kranier og edderkoppespind. Men også et unikke udvalg af afhuggede fingre, arme, øjne og ben i realistiske udgaver. Pynt med blodige fodspor og anden uhyggelig udsmykning fra Festbutikken. Mangler du inspiration så se vores flotte kategori af halloween udklædning. Halloween udklædning i mange varianter

Dette er også det rigtige sted at finde din halloween udklædning. Vi har Zombie kostumer, Skeletkostumer, killer clowns, heksdragter, vampyr kostumer, djævle dragter, spøgelses kostumervareulve kostumer og monster kostumer, ja kort sagt halloween udklædning til enhver. Eller måske Wednesday Adams Family Vi har også et hav af halloween masker som passer til så du kan ligne lige det halloween monster du har lyst til. Til dit halloween kostume har vi en bred vifte af uhyggelige og ulækre tænder, handsker med klør eller store åbne sår, blodige våben med mere. Lige meget om det skal være et meget uhyggeligt Hallowen kostume eller måske et mindre grusomt til dit lille monster så finder du det i denne kategori. Vil du sætte prikken over i´et, så fuldend dit halloween outfit med en af vores mange farvede kontaktlinser. Det kan gøre selv en garvet halloween deltager skrækslagen. 

Halloween, hvad er det lige for noget ??

Halloween er en amerikansk tradition og en forkortelse af "All Hallows' Eve", (allehelgensaften). Det er en festlig aften, hvor folk klæder sig ud i skræmmende eller endda sexede udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra det katolske Skotland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest hvorfor den orange farve indgår i mange af kostumerne og pyntet. Siden da har Halloween spredt sig til stort  set hele verden, og rigtigt mange danskere har også taget den til sig. Børnene er også begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: "Slik eller ballade!". Halloween bliver fejret med fester for både børn og voksne - og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op med reepers, skelletter og spindevæv . Du kan skabe den perfekte Halloween med vores store uhyggelige udvalg af kostumer og pynt fra Festbutikkens store halloween kategori.

Hvornår er det Halloween og hvorfor?

Halloween fejres hvert år den 31. oktober om det så falder på en dødssyg mandag. Ifølge gammel overtro skyldes dette, at natten mellem den 31. oktober og 1. november er en helt helt særlig uhyggelig nat. Nemlig en nat hvor de døde nemmere vender tilbage til de levendes verden for at skræmme eller for nogen af de døde for at tage frygtelig hævn. Der er derfor under alle omstændigheder grund til at passe ekstra på særligt denne uhyggelige nat.

Trustpilot
Trustpilot