FESTPYNT

preload spinner

Det hører sig til en ordentlig fest fra tidlig aften til sen nat, at man som arrangør har gjort noget særligt ud af at pynte op i festsalen, lejligheden, huset, teltet eller hvad det nu er, der ligger rammer til en uforglemmelig fejring for venner, familie eller kolleger – eller dem alle sammen på én og samme gang. Godt gennemtænkt festpynt, indretning og opstilling gør indtryk og rammer de bedste arrangementer ind på en perfekt måde. Som en del af festpynten holder mange især af at benytte sig af farvestrålende og festlig konfetti og balloner, og det gælder både fester for børn og voksne. Velkommen til vores kategori for pynt til fest.


Festpynt til alle fester

Hold en fest og imponér dine gæster med det flotteste festpynt! Betagende dekorationer, et pænt festbord og temabaseret service sætter rammerne for en uforglemmelig fest. Uanset om det er en privatfest, der skal afholdes, eller om det er julefrokost for medarbejderne, kan vi med garanti sørge for det helt rigtige festpynt. Festbutikken er den ultimative samarbejdspartner, når det kommer til dekoration og service til alle slags fester. Vi tager imod ordre, store som små, om det er til den årlige sommerfest i haven eller et kæmpe event med flere hundrede mennesker.  Lav en farverig hawaii fest med en farverig væg dekoration med strand og palmer, sæt en oppustelige drinks køler i hjørnet, pynt bordet med ananas tallerkner og flotte flamingo sugerør og hæng de sjove guirlander under loftet, så har du opskriften på en perfekt temafest. find alt vores temafest pynt under temafester. Endelig er der selvfølgelig de gamle klassikere nytårspynt og julepynt.

Festpynt til Familiefester

Du kan for billige penge få en fest til at se ud af en million hvis du blot gør det rigtigt. Serpentiner i metallic farve ser super flot ud til fx en Hollywood fest. Rosenblade i farver som lyseblå, rød, lyserød, hvid er også et fantastisk syn hvis det drysses ud som en del af bordpynten. Et flot bordkort gør også underværker og er med til at vise at der virkeligt er planlagt til sidste eller første detalje. Du kan også købe flotte diamanter i forskellige farver ligeledes til at drysse ud som bordpynt og vores organza kan bruges som bordløber eller til at binde smukke sløjfer på stolene. Lametta i døren til disco og 80´er fester ser også fantastisk ud og hænger du de populærere papirbolde der også kaldes for honeycomb, kan lokalet ændre sig helt vildt. Husk også at vi sælger røde løber. Se mere vores fest dekoration

Festpynt til temafester.

Temafester ligger naturligvis op til kostumer og selvfølgelig tema tilbehør og festpynt. Tema tilbehør er det, som kan fuldender din fest Uanset hvilket tema din næste temafest skal have er her en masse pynt og dekoration. Dekorationerne og pynten i denne kategori er opdelt i forskellige temaer så du nemt kan finde den rette dekoration. Har du særige ønsker eller behov i forhold til hvor dekorationen eller pyntet skal bruges er du altid velkommen til at skive til os. Det kan jo være at dekorationen skal bruges i et offentligt rum og derfor skal være brandhæmmet.

 

Trustpilot
Trustpilot