FESTPYNT

FestPynt

Det hører sig til en ordentlig fest fra tidlig aften til sen nat, at man som arrangør har gjort noget særligt ud af at pynte op i festsalen, lejligheden, huset, teltet eller hvad det nu er, der ligger rammer til en uforglemmelig fejring for venner, familie eller kolleger – eller dem alle sammen på én og samme gang. Godt gennemtænkt pynt, indretning og opstilling gør indtryk og rammer de bedste arrangementer ind på en perfekt måde. Som en del af pynten holder mange især af at benytte sig af farvestrålende og festlig konfetti og balloner, og det gælder både fester for børn og voksne. 

Med konfetti kan man virkelig sætte kulør og farve på begivenheden. Vi kender konfetti især fra nytårsfesten, hvor danskerne i mange år har spredt det på borde og hængt i lofter og vindueskarme i alskens farver. Men man kan sagtens bruge dette pynteredskab til mange andre typer forsamlinger, der har til formål at markere og fejre begivenheder. Det kan være sports- eller idrætsklubbens farver, årstidens eller virksomhedens gennemgående farvekombinationer. 

Med konfetti på borde og omgivelser er du helt sikker på, at gæsterne får et positivt indtryk af begivenheden, for der findes næppe noget andet bordpynt, som i den grad lægger op til festligheder af særlige begivenheder – fra dåb, fødselsdag, bryllup over jubilæer og mærkedage til sæsonafslutninger og højtider. Find dine farver og vælg den rette pynt til festen, og du kan trygt begynde med at vælge konfettien og lade dig inspirere herfra.


Festpynt til alle fester

Hold en fest og imponér dine gæster med det flotteste festpynt! Betagende dekorationer, et pænt festbord og temabaseret service sætter rammerne for en uforglemmelig fest. Uanset om det er en privatfest, der skal afholdes, eller om det er julefrokost for medarbejderne, kan vi med garanti sørge for det helt rigtige festpynt. Festbutikken er den ultimative samarbejdspartner, når det kommer til dekoration og service til alle slags fester. Vi tager imod ordre, store som små, om det er til den årlige sommerfest i haven eller et kæmpe event med flere hundrede mennesker. 

Lav en farverig hawaii fest med en farverig væg dekoration med strand og palmer, sæt en oppustelige drinks køler i hjørnet, pynt bordet med ananas tallerkner og flotte flamingo sugerør og hæng de sjove guirlander under loftet, så har du opskriften på en perfekt tema fest. find alle vores temafest pynt under temafester.

 

Festpynt til Familiefester

Du kan for billige penge få en fest til at se ud af en million hvis du blot gør det rigtigt. Serpentiner i metallic farve ser super flot ud til fx en Hollywood fest. Rosenblade i farver som lyseblå, rød, lyserød, hvid er også et fantastisk syn hvis det drysses ud som en del af bordpynten. Et flot bordkort gør også underværker og er med til at vise at der virkeligt er planlagt til sidste eller første detalje. Du kan også købe flotte diamanter i forskellige farver ligeledes til at drysse ud som bordpynt og vores organza kan bruges som bordløber eller til at binde smukke sløjfer på stolene. Lametta i døren til disco og 80´er fester ser også fantastisk ud og hænger du de populærere papirbolde der også kaldes for honeycomb, kan lokalet ændre sig helt vildt. Husk også at vi sælger røde løber. Se mere vores  fest dekoration

 

Festpynt til temafester.

Tema fester ligger naturligvis op til kostumer og selvfølgelig tema tilbehør og festpynt. Tema tilbehør er det, som kan fuldender din fest Uanset hvilket tema din næste temafest skal have er her en masse pynt og dekoration. Dekorationerne og pynten i denne kategori er opdelt i forskellige temaer så du nemt kan finde den rette dekoration. Har du sælige ønsker eller behof i forhold til hvor dekorationen eller pyntet skal bruges er du altid velkommen til at skive til os. Det kan jo være at dekorationen skal bruges i et offentligt rum og derfor skal være brandhæmmet.

Trustpilot