JULE KOSTUMER

Julekostumer og Juleudklædninger til voksne og børn

preload spinner

Mangler du eller dine børn et julekostume eller juletøj til julens fester, eller måske en flot nissehue så finder du det her! Vi har et stort udvalg af julekostumer og juletøj til både babyer, børn og voksne. Vi har helt traditionelle julemandskostumer til dig, der har fået rollen som julemand juleaften. Vi har julekostumer til frække nissepiger og søde nissekoner. Vi har det helt rigtige nisse kostume og flotte nissedragter samt nuttede babykjoler samt juleslips, som egner sig perfekt til billedet til årets julekort. Uanset hvilke typer julekostumer du er på udkig efter, så kan du finde dem her. Vi har et stort udvalg både online og i vores butikker. Endelig er der selvfølgelig nytårspynt og julepynt til julefesten som du finder her.

Jule Borddækning Klik

Jule Dekoration Klik

Bramming Nisser Klik

 

Drillenisser, rensdyr og luciabrude

Ungerne vil elske dig for at lade dem klæde sig ud som små, søde drillenisser, og dine egne julefester vil være fuldendte med et sjovt julekostume eller et jakkesæt med julemotiver. De andre festdeltagere vil sent glemme den gang, du kom ridende ind til festen på et rensdyr eller var iført en juletræskjole. Julen er naturligvis både nisser, rensdyr og store, hvide skæg. Men det er også fine engle og yndige luciabrude, der synger smukke sange i stearinlysets skær den 13. december – og dem har vi også de rigtige kostumer til. Du kan med andre ord finde lidt af hvert her i Københavns største festbutik. Både online eller i butikkerne er vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige julekostumer.

Julekostumer, Jule Sweater og Nisse kostumer

Er du blevet inviteret til julefrokost eller julefest hvor man skal komme udklædt i julekostume? Så har vi i Festbutikken sørget for et stort udvalg af julekostumer, så du kan komme i den helt perfekte juleudklædning. Der er søde nissepiger, engle samt alfe og julemandskostumer. Hos Festbutikken  kan hele familien blive klædt på i julekostumer, vi har sørget for at have kvalitets kostumer til de ældste i familien og helt ned til de yngste. Vil du klæde dig ud som julemand og overraske børnene juleaften? Her har vi julemandskostumer i forskellige udgaver både den traditionelle, de lidt mere sjove og endda en luksus udgave. Det kan også være at du har brug for et kostume der passer lige til en sen aften i byen på J-dag. Har du fundet dit julekostume, skal du ikke glemme  tilbehøret. Hvad ville julemanden være uden sit hvide skæg eller sækken på ryggen, alfen uden sine spidse ører og stribede strømper. Slå dig løs i vores kategori med juletilbehør og fuldend dit julekostume, så du kan give børn og voksne en oplevelse de aldrig vil glemme.

 

Trustpilot
Trustpilot