HAWAII FEST - HAVEFEST

preload spinner

Aloha! Drømmer du om varmere himmelstrøg, om palmetræer og bast skørter? Så er et Hawaii temafest måske det rigtige for din næste fest. Et Hawaii kostume fortæller en historie om sol, sommer og ferieparadis, hvor man kan nyde smukke omgivelser, en lækker drink i en kokosnød og hvor livet er lettere og mere sjovt. Træk i en smart Hawaii skjorte, nogle lækre solbriller og et par shorts for at træde ind i en anden verden i et solrigt paradis hvor lei blomsterkranse, ananas og græs skørter er en del af dagligdagen. Vi har alt til din Hawaii fest, blomster kranse og hula skirt, Hawaii skjorter og oppustelige palmer og flamingoer  så du kan får festlokalet til at ligne Hawaii. Kort sagt vi har det hele til din Hawaii temafest til hurtig levering.

Hawaii tema eller Sommerfest

Årets hotteste tema er naturligvis Hawaii temafest. Ja hvem drømmer ikke om kridhvide sandstrande, vuggende grønne palmer, bedårende brune hula-piger og iskold Pinacolada serveret i skallen fra en frisk kokosnød alt det imens man ligger på en hængekøje og spejder ud over et azurblåt hav med skummende blå  bølger. Festbutikken gør hvad vi kan for at hjælpe dig til den rigtige stemning og håber at vores passion for Hawaii temaet skinner helt igennem i vores store Hawaii sortiment. Uanset om du skal holde Hawaiifest i firmaet, en privat fødselsdag eller en rigtig sommerfest i haven så kan vi hjælpe. Mangler du inspiration eller har brug for et par gode råd om hvordan den bedste Hawaii stemning opnås så kom og besøg os i butikken i København. I denne kategori har vi samlet alt hvad der findes af pynt, dekoration og udklædning alt med Hawaii, sol og strand  som tema. Husk også at du med fordel kan bruge ensfarvet pynt og dekoration som basis pynt i mange sammenhænge fra vores kategorier som duge, servietter, dekorationer mv. Skal du skabe den perfekte ramme for din Hawaiifest indendørs anbefaler vi altid at du kigger på vores scenesetter. Her får du mindst adskillige meter vægdekoration med Hawaii tema; sandstrand og azurblåt hav, palmer eller tropisk jungle. Du kan få en kæmpe bambus bar, dansende hula-hula piger eller vuggende palmer. Scenesetters kan naturligvis bruges individuelt eller kombineres og danner den perfekte baggrund til Hawaii temafest. Ud over scenesetters har vi masser af hængende dekorationer og oppustelig pynt i form at palmer i mange forskellige højder, oppustelige flamingoer, papegøjer og meget, meget mere.

Engangsservice med Hawaii-print

Vi har selvfølgelig også engangsservice med Hawaii print, eller pynt til Hawaii tema bordet, som vi plejer at kalde det. Pynt til Hawaii bordet dækker over duge, paptallerkner, servietter og kopper med Hawaii print. Her er også bordkonfetti og serpentiner formet som palmer, bordpynt:

Udklædning & kostumer i Hawaii tema

Den kendte Hawaii udklædning er nok hawaiikransen, eller Hawaii Lei som de heddes på de kanter. Hawaii lei betyder egentlig Hawaii blomst og det er præcis hvad det er: en krans af hawaiiblomster. Se vores brede Hawaii Kranse som klart overgår hvad du finder andre steder. Iklæd dig en af disse og føl dig som Elvis i Blue Hawaii Ud over Hawaii kranse, har vi også masser ah Hawaii skørter, hawaii skjorter og hawaiikjoler med farverigt hawaiiprint. Endelig har vi både toppe, BH’er formet som kokosnødder eller muslingeskaller, blomster til håret og masser af anden form for hawaiiudklædning. Aloha nu er du klar til Hawaii Fest

Trustpilot
Trustpilot