SPØGELSES KOSTUMER

Spøgelses Kostumer, Onde Ånder og andre genfærd.

 

For børn har det altid været ultrapopulært at klæde sig ud som spøgelse ved at slynge et hvidt lagen  over hovedet. Der er dog visse fordel ved at kunne bevæge sig  mere frit og kunne bevæge både arme og ben særligt hvis du skal stikke hurtigt af. I USA er det traditionen af man dagen før Halloween "ghoster" ens venner, familie og naboer iklæde et spøgelseskostume. Dette gøres hved at man overdænger huset med f.eks toiletpapir samtidig med at man siger uhyggelige lyde og oftes lægger en slikpose på dørmåtten.  

 

Findes der spøgelser - tja der findes ihvertilfælde tvpogrammer om dem. Hvem har ikke set et af disse programmer hvor en tvvært går gennem gamle huse og slotte, hvor gamle afdøde ejere, slotsfruer og onde ånder siges at spøge og rasle med kæder og gryder om natten. Hvad enten der er tale om de rene hallucinationer eller ej, forbliver spøgelset en del af vores moderne myter, og der findes utallige bøger, tv-serier og film, som har give inspiration.

 

Vi forhandler de helt klassiske spøgelseskostumer, som minder om den klassiske lagendragt, men vi tilbyder endda også de mere kropsnære spøgelseskostumer til dig, der vil have en lidt større uuuh-effekt. Uanset om du er til det ene eller det andet, er vi sikre på, at du finder det rigtige her hos os.

 


{{amount}}