KOSTUMER VOKSNE

preload spinner

I Festbutikken har vi masser af billige kostumer til voksne. Skal du til temafest eller et andet festlig arrangement, der kræver udklædning så er vores kategori for kostumer til voksne et godt sted at starte. Vi har kostumer til sidste skoledag, fastelavnskostumer til voksne smat kostumer til karnevallet i København eller Ålborg. Vi har også par kostumer for dem som gerne vil være udklædt i samme tema. endelig har vi har lederhosen til oktoberfesten samt en helt kategori med skræmmende udklædning til halloweenfest. I denne kategori finder du kostumer til voksne.

Voksen kostumer

Selv om man er voksen kan man godt klæde sig ud og have det sjovt. Alle syntes det er sjovt at klæde sig ud og det giver et ekstra pift til festen at afholde den som kostumefest særligt hvis man vælger et tema. Her på siden kan du finde mange sjove, flotte eller frække kostumer til voksne. Vi har udklædningstøj til voksne i alle afskygninger, størrelser og til alle priser. Her hos os finder du også  alt det tilbehør der hører med til din udklædning, så du rigtig kan imponerer. Tilbehør er vigtigt da det gør din voken kostume mere gennemført og unik. Vores voksen kostumer er så billige, at det dårligt kan betale sig at leje et kostume og vi leverer lige til døren eller den nærmeste pakke shop. Find det helt rigtige kostume og pift det op med en af vores mange parykker og sæt prikken over i’et med det perfekte tilbehør til din udklædning. Kun fantasien sætter grænser, så lad dig inspirere til at finde på det rette kostume der præcis passer til dig.

Par kostumer

Festen bliver bare lidt sjovere med matchende par kostumer. Hos os i Festbutikken finder du et stort udvalg af par kostumer, der er både elegante, sjove, flotte og skøre. Det er de ultimative kostumer til jer, der gerne vil komme i matchende par kostumer. Det er både sjovt og sødt at komme i kostumer, der passer sammen og er med til at gøre jer mere genkendelige. For hvad er gøg uden Gokke - nej vel. Vi har et hav af forskellige og kendte par kostumer, der egner sig til alle de store temafester og højtider.

 

 

Trustpilot
Trustpilot