LEDERHOSEN

preload spinner

Lederhosen og Tyrolerbukser

Ingen oktoberfest uden et par lederhosen, som faktisk er læderbukser til mænd i et klassisk rustikt look. Lederhosen er karakteristiske bukser fra Tyrol, der er kendt for deres fornemme oktoberfester. Derfor er et lederhosen kostume også en uundværlig del, hvis du skal rigtig i stemning til den sjove og festlige ølfest. I vores store udvalg finder du mange forskellige typer af lederhosen til herre, som fås med de kendetegnende tyroler seler. Vi har både ægte lederhosen men også lederhosen i ruskind eller læderlook. Udover Lederhosen i forskellige varianter, så finder du også både skjorter, tyrolerhatte og separate seler i vores sortiment. På den måde kan du komme til at se helt autentisk ud, ligesom du selv kan sammensætte dit tyroler look helt efter din helt egen smag. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige tyrolerbukser til mænd, hvor du kan blive inspireret til din næste oktoberfest.

Lederhosen til mænd

Ingen anden fester lader folk feste igennem på samme måde som en oktoberfest, tyrolerfest eller ølfest, hvor gæsterne er klædt i de klassiske tyrolerbukser - også kaldet "lederhosen" med sjove hatte, brede seler og meget lange strømper helt op til knæene. Det gælder både for mænd og kvinder, der hver især kan købe lederhosen designet under hensyn til kønsforskellene og de måder, man klæder sig på til de stærkt underholdene og uformelle oktoberfester, hvor øllet flyder i stride strømme mens tyrolermusikken fylder rummet med de velkendte toner fra tyrol.

Tyrolerbukser til både mænd og lederhosen til kvinder

Udstyret eller lederhosen kostumet er mere eller mindre identisk om de er til mænd eller lederhosen til kvinder. Dog er der en tendens til, at kvinderne har mulighed for at tilføre lederhosen kostumet med lidt mere sex appeal eksempelvis med en nedringet skjorte og kort nederdel i stedet for lederhosen, og stramt siddende strømpebukser i stedet for de lange almindelige strømper, som mændene traditionelt klæder sig ud i. Men man bestemmer helt selv, i hvor høj grad man ønsker det traditionelle look eller om det skal være den mere sexede og moderne version. Det fantastiske ved oktoberfesten er netop det uformelle præg, der smitter af på gæsterne, der hurtigt slapper af og lader smilene brede sig, mens der skåles i øl og Jägermeister, hvis det skal gå ordentligt til. 

Hvor kommer Lederhosen fra ?

Lederhosen og tyrolerbukser stammer fra Tyrol i Sydtyskland, hvor oktoberfesten gennem hundrede år har været en fast tradition for især befolkningen i de små landsbyer i Alperne. Men festen har vundet sin udbredelse verden over i takt med at man kan købe alpeudstyr inklusiv lederhosen kostumet over alt. Imens mændene klæder sig i lederhosen og tyrolerbukser ser kvinderne fantastisk ud i deres dindl.

Se alt vores oktoberfesttøj her ved du vi også har dirndl kjoler til mænd??

 

Trustpilot
Trustpilot