HATTE

preload spinner

Hatte til udklædning

Uanset om du skal klædes ud som hippie eller punker, finder du hatten her! Vi har et stort og blandet udvalg af hatte til udklædning. Så skal du til temafest og bruge sjove hatte eller måske en gangsterhat eller en funky hat, der giver dig det helt rigtige diskolook, så finder du det her. Festbutikken har hatte til både mænd, kvinder og børn. Vi har sjove hatte og billige hatte til ethvert hoved endelig har vi stilede hatte. Klik på kategorierne herunder og se vores udvalg af henholdsvis mandehatte, damehatte og børnehatte. Finder du ikke, hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail eller komme forbi en af vores butikker.

Hatte til børn og voksne

Udklædningsfester er en skøn måde at fejre en festlig begivenhed på, og hvor det engang mest var for børnene at klæde sig ud, er det nu om dage helt almindeligt at voksne også har kostumefester til særlige arrangementer i fritiden og på jobbet. Når man klæder sig ud bliver man for en lille stund til en hel anden, end den man er til dagligt, og det er det, der for mange netop er det herlige ved den slags fester. Det er ikke noget problem at finde det rette kostume i utallige butikker og webbutikker, og så går man ellers i gang med at finpudse kostumet ned i mindste detalje for at gøre forvandlingen så helstøbt som muligt.

Massevis af sjove hatte

’Du burde købe dig en tyrolerhat, folk vil gerne ha’, noget at grine af’. Sådan lyder ordene på en gammel party schlager fra  Jonny Reimer tilbage i 1970’erne og 1980’erne. Og der er noget med at gå til fest og tage en hat på er noget, man har kendt til i århundreder. Der er noget helt særligt med fest hatte, og det gælder stort set alle typer af hatte fra de morsomme og fjollede, de klassiske til de virkelig bemærkelsesværdige og specielle hatte. Hatte kan give dit kostume elegance og stil eller de kan komme som en naturlige del af kostumen. For hvad er en cowboy uden sin cowboyhat eller Stewardessen uden sin. Med en hat på hovedet kan man ændre karakter og andres opfattelse af én. Det kan være den myndige hat som betjentens eller pilotens, eller det kan være hatten, der på et øjeblik forandrer dig til cowboy, brandmand, mexicaner, gangsteren, soldaten eller sørøveren. Der er også de mere stilfulde hatte, der bidrager til din status. Det kan være de store, dyre hatte til kvinderne eller den elegante six pence eller klassiske fra 1930’erne. Men når der er fest i gaden kan enhver type hat bruges, og her er hatten tilsvarende brugt til at skabe opmærksomhed og stemning, som er perfekt til eksempelvis en udklædningsfest.

 

Trustpilot
Trustpilot