HARRY POTTER TEMA

Harry Potter Kostumer

Drømmer du om at finde et magisk og fortryllende Harry Potter kostume? Måske gemmer du på en indre magiker? Klæd dig ud i det flotteste Harry Potter kostume fra Festbutikken. Grib troldmandsstaven og bliv en del af troldmandsuniverset og Hogwarts. Her lurer fare over det hele, mystiske væsner og store dystre slotte. Med et Harry Potter kostume vil folk til forveksling tro, at du er den ægte Harry. Husk blot at tilføje et ar i panden. Alle vores dragter og kåber er lavet i bedste kvalitet, der sikre dig en perfekt dag, som selveste Harry Potter. Se vores store udvalg af harry potter kostumer her!

preload spinner

Harry Potter fest 

Hvem kan ikke huske de lange køer, som blev dannet foran bogbutikker verden over i forbindelse med hver bogudgivelse, da den første film udkom, eller da vi endelig fik løsningen på gåden om, hvad profetien egentlig går på?  Nok er der gået flere år, siden vi senest fik en "Harry Potter"-bog, men fænomenet hænger stadig ved, og fortællingen er blevet en af vores mest folkekære beretninger i nyere tid. I fans derude kommer til at glædes over, at vi har en hel kategori tilegnet en af tidernes mest kendte troldmænd her hos Festbutikken. Her er din chance for endnu en gang at genopleve den magi, som Harry Potter-figuren har spredt til publikum i næsten to årtier.  Er du inviteret til en magisk udklædningsfest, er dette den perfekte lejlighed til at klæde sig ud som en dine favoritkarakterer fra bøgerne og filmene. Vi har både voksenkostumer og børnekostumer. En del af de mere uhyggelige kostumer er også perfekte til en halloweenfest. Kan nogen som helst være i tvivl om, hvem du har forvandlet dig til? Skulle der være en, der stiller spørgsmål, så brug blot en af Potters mange trylleformularer!

Harry Potter fest | Børnefødselsdag

En Harry Potter fest kan være for både børn og voksne - ingen bliver nogensinde for gamle til mystik og magi. Med serien her kan du få bordopdækningen og pynten på plads med licenseret produkter af alle Hogwarts' huse; Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff og Ravenclaw. Ønsker du at forkæle dine gæster lidt ekstra, er der også mulighed for at tilkøbe pakker med briller, så alle kan føre deres indre Harry frem i lyset. 

Trustpilot
Trustpilot