Harry Potter slikposer

Harry Potter slikposer

29,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 7293369
Lagerstatus: 11 stk. på lager
stk.

 

Harry Potter slik-gave poser i papir. 4 stk. papirposer med Harry Potter motiv, poserne er med klodsbund og måler 13x22cm.

Harry Potter Slikposer:Giv Magien Videre!

Skab en fortryllende atmosfære med vores Harry Potter slikposer i papir! Disse gaveposer med det ikoniske Harry Potter tema er det perfekte valg til at sprede magi og glæde ved enhver festlig lejlighed🧙‍♂️ 🌟Poserne er smukt designet med motiver fra Harry Potter-universet, hvilket gør dem ideelle til fødselsdage, Harry Potter-temafester eller enhver begivenhed, hvor du ønsker at tilføje en magisk berøring.

🍭Harry Potter papir slikposer som er Lavet af FSC godkendt kvalitetspapir, er ikke kun charmerende, men også holdbare. Perfekte til at fylde med lækre godbidder og overraske dine gæster 💼 så giv Magien Videre, Uanset om det er Bertie Bott's bønner eller chokoladefrøer, disse Harry Potter slikposer er det perfekte tilbehør til at dele ud af magiske lækkerier og sprede glæden ved det fantastiske univers.

Gør din næste fest uforglemmelig med disse magiske Harry Potter slikposer og tag dine gæster med på en rejse ind i troldmandsverdenen! 🍬🔮


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot